Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nyitott szemmel csókolózik az tényleg nem szereti a párját?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm mondta. És a mostani barátomnak is nyitva van a szeme csók közben , egy ici-picit zavar de nem merek neki szólni? Most akkor a tájat nézi vagy nem tudom:( Mit néz ilyenkor? Mert csak félig van neki nyitva és amikor kinyitottam a szemem úgy láttam mintha engem nézne! De most akkor én is nyitott szemmel csináljam? Nekem automatikusan csukódik be a szemem:( Most velem van baj:(?
2009. dec. 23. 21:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
"Először csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben! "
2009. dec. 23. 22:27
 12/21 anonim válasza:
100%

ha látod h neki nyitva van a szeme akkor ezek szerint neked is. am tényleg tök mindegy ki h csókolózik de sztem nyitott szemmel jobban át lehet élni/érezni

am meg lehet szeret benned gyönyörködni csók közben

nincs ezzel semmi baj:)

2009. dec. 23. 23:25
 13/21 anonim válasza:

23:25 vagyok

elírtam és sztem csukott szemmel lehet jobban beleélni magad...:)

2009. dec. 23. 23:27
 14/21 anonim ***** válasza:
22%

Erre tényleg nincsen szabály...Ahogy neked jó..;)

de pl néha én is kinyitom a szemem amikor a barátommal smárolunk...de én akkor a barátomat nézem...:$(és látom rajta h tetszik neki a dolog[a csók])xD

Szal ahogy neked jó..;)

ennyííh..

L/14

2009. dec. 24. 16:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én valahogy nem tudom becsukni a szemem csók közben, párom meg mindig becsukja. Szex közben is így van.

19/f

2009. dec. 25. 00:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Én is kipillantgatok:P
2009. dec. 26. 11:43
 17/21 anonim ***** válasza:

nekem is automatikusan becsukódik a szemem, de közben mindig kinyitom...

de szerintem nem jelent semmit h nyitva van vagy csukva, nekem volt már olyan barátom akinek nyitva volt, és volt olyan akivel csak egy partyn smároltunk de csukva volt a szeme... szal semmi köze az érzelmekhez :)

2009. dec. 26. 15:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem nemigazán megy nyitott szemmel, mert zavarban vagyok, inkább becsukom ugy izgibb:)

Viszont nagyon ritka amikor lesek, és a barátom néha engem néz, na akkor gyorsan visszacsukom a szemem:D Mert sztem bepirulok:)

Am. énis azt hittem, h az baj, ha neki nincs csukva.

2009. dec. 26. 17:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor csókolózom a barátnőmmel (sőt amikor először megcsókoltam) muszáj volt kinyitni a szemem mert annyira hihetetlen volt hogy a kívánságom teljesült hogy megkellett néznem h tényleg igaz-e. Ezt még most is gyakran érzem, lehet h gáz, de ennyire szeretem és kész xD Egyébkény meg csók közben ha lopva néha kinyitod a szemed még 100x gyönyörűbbnek és elragadóbbnak tartod Őt.
2010. jan. 3. 01:32
 20/21 A kérdező kommentje:
:):):):) Köszííí mindenkinek a válaszokat.
2010. jan. 3. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!