Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nyitott szemmel csókolózik az tényleg nem szereti a párját?
ha látod h neki nyitva van a szeme akkor ezek szerint neked is. am tényleg tök mindegy ki h csókolózik de sztem nyitott szemmel jobban át lehet élni/érezni
am meg lehet szeret benned gyönyörködni csók közben
nincs ezzel semmi baj:)
23:25 vagyok
elírtam és sztem csukott szemmel lehet jobban beleélni magad...:)
Erre tényleg nincsen szabály...Ahogy neked jó..;)
de pl néha én is kinyitom a szemem amikor a barátommal smárolunk...de én akkor a barátomat nézem...:$(és látom rajta h tetszik neki a dolog[a csók])xD
Szal ahogy neked jó..;)
ennyííh..
L/14
Én valahogy nem tudom becsukni a szemem csók közben, párom meg mindig becsukja. Szex közben is így van.
19/f
nekem is automatikusan becsukódik a szemem, de közben mindig kinyitom...
de szerintem nem jelent semmit h nyitva van vagy csukva, nekem volt már olyan barátom akinek nyitva volt, és volt olyan akivel csak egy partyn smároltunk de csukva volt a szeme... szal semmi köze az érzelmekhez :)
Nekem nemigazán megy nyitott szemmel, mert zavarban vagyok, inkább becsukom ugy izgibb:)
Viszont nagyon ritka amikor lesek, és a barátom néha engem néz, na akkor gyorsan visszacsukom a szemem:D Mert sztem bepirulok:)
Am. énis azt hittem, h az baj, ha neki nincs csukva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!