Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérleg nő és rák féfi?
Én Rák Nő vagyok. a legjobb b.nőm Mérleg volt. Igen, azért csak volt, mert a párja, aki Rák férfi, teljesen kifordította a csajt magából. Ha inkább otthonülős, nyugis típus vagy (ez a srác egy tapló paraszt, akinek lételeme a feltűnési viszketegség, a külsejéről nem is szólva. Ha azt möondom, marha igénytelem, még kedves is voltam), akkor nem jó párosítás.
A Mérleg nő jön-megy, és ha nem tetszik neki v.mi, nem szól, hanem megcsal téged, és elvárja, hogy legyél vele toleráns.
Akkor lehet még belőle szép kapcsolat :) Csak a legtöbb mérlegben elég nagy a társaságra való igény, félő, hogy kicsit talán egyedül éreznéd magad néha mellette, bár pl. én az olyan férfiakat szeretem, akinek az Egyetlene tudok lenni -> kicsit bújós vagyok xD
De írtad, hogy nem vagy az az otthonülős fajta, szóval szerintem összejöhet a dolog. Szorítok, hogy ne járjatok úgy, mint én :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!