Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérleg nő és rák féfi?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem szabad horoszkópra alapozni a kapcsolatot, de érdekelne, hogy van-e köztetek esetleg ilyen pár?
2009. dec. 23. 21:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocs, a helyesírási hibáért!:P
2009. dec. 23. 21:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet erre a google-ban rákeresni???
2009. dec. 23. 21:54
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

Én Rák Nő vagyok. a legjobb b.nőm Mérleg volt. Igen, azért csak volt, mert a párja, aki Rák férfi, teljesen kifordította a csajt magából. Ha inkább otthonülős, nyugis típus vagy (ez a srác egy tapló paraszt, akinek lételeme a feltűnési viszketegség, a külsejéről nem is szólva. Ha azt möondom, marha igénytelem, még kedves is voltam), akkor nem jó párosítás.

A Mérleg nő jön-megy, és ha nem tetszik neki v.mi, nem szól, hanem megcsal téged, és elvárja, hogy legyél vele toleráns.

2009. dec. 23. 21:59
 4/12 A kérdező kommentje:
21:54! Rákerestem már a google-ben. Csak érdekelt mások véleménye.
2009. dec. 23. 22:26
 5/12 A kérdező kommentje:
21:59! Otthonülős vagyok, de csak addig amíg nincs barátnőm. Igaz a szórakozóhelyek nem nagyon izgatnak. Inkább szívesebben mennék el a lánnyal sétálni. (amúgy szeret sétálni)
2009. dec. 23. 22:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Én mérleg lány vagyok, volt egy rák barátom, de... hát, az elején jól kijöttünk, de a végén már csak magával foglalkozott, a beszélgetéseink az ő monológjaivá váltak, és eléggé önző volt... amúgy jó volt, mert lehetett szeretgetni, és mindig kiállt mellettem... de az önzése miatt bukott a dolog... :( Lehet, hogy mások nem ilyenek, de nálunk a végére katasztrofális volt... (az öcsém is rák, vele viszont jól kijövök, persze csak mint testvér).
2009. dec. 24. 01:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem vagyok önző. A lényeg, hogy komolyan vegyük egymást és ha valami gond van akkor mindig beszéljük meg egymással. Még mielőtt vita lenne belőle.
2009. dec. 24. 15:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet még belőle szép kapcsolat :) Csak a legtöbb mérlegben elég nagy a társaságra való igény, félő, hogy kicsit talán egyedül éreznéd magad néha mellette, bár pl. én az olyan férfiakat szeretem, akinek az Egyetlene tudok lenni -> kicsit bújós vagyok xD

De írtad, hogy nem vagy az az otthonülős fajta, szóval szerintem összejöhet a dolog. Szorítok, hogy ne járjatok úgy, mint én :) Sok sikert!

2009. dec. 25. 17:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdésedben hol van helyesírási hiba?
2010. jan. 5. 16:41
 10/12 anonim ***** válasza:
"...hogy van-e esetleg köztetek ilyen pár?" - így jobban hangzik, de ez nem helyesírási hiba. :D
2010. jan. 5. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!