Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csók. Szerintetek lehet ezt gyakorolni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok ez az első igazi kapcsolatom és a srác nagyon aranyos de amikor megtörtént az első csók kicsit bénának éreztem magam a srác mosolygott meg minden de...lehet úgymond "gyakorolni" vagy erre vagyok kárhoztatva...(szóismétlés sorry2014. ápr. 25. 17:22
1/8 anonim válasza:
lehet gyakorolni de ahhoz is kell egy partner ;)
3/8 A kérdező kommentje:
nem miatta, én érzem magam bénának..:D
2014. ápr. 25. 17:25
4/8 anonim válasza:
gyakorolni még az alvást is lehet, nem vicc, ne nevess, verseny is volt már belőle, nem vic de kim ne neves hid már el nézz utána, mert ez IGAZ!!!!!!
5/8 anonim válasza:
minél többször csinálod majd annál jobban fog menni :) szval nem kell ettől szarnod :D de ha gyakorolni akarsz akkor állok rendelkezésedre ;)
6/8 A kérdező kommentje:
haha:D aranyos vagy, de írtam a kérdésben hogy van barátom :)
2014. ápr. 25. 17:33
8/8 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha egy lány először bénázna és én taníthatnám meg neki, hogy kell csókolózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!