Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Csók. Szerintetek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Csók. Szerintetek lehet ezt gyakorolni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok ez az első igazi kapcsolatom és a srác nagyon aranyos de amikor megtörtént az első csók kicsit bénának éreztem magam a srác mosolygott meg minden de...lehet úgymond "gyakorolni" vagy erre vagyok kárhoztatva...(szóismétlés sorry

2014. ápr. 25. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet gyakorolni de ahhoz is kell egy partner ;)
2014. ápr. 25. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
persze, egyre jobb lesz benne
2014. ápr. 25. 17:23
 3/8 A kérdező kommentje:
nem miatta, én érzem magam bénának..:D
2014. ápr. 25. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
gyakorolni még az alvást is lehet, nem vicc, ne nevess, verseny is volt már belőle, nem vic de kim ne neves hid már el nézz utána, mert ez IGAZ!!!!!!
2014. ápr. 25. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:
minél többször csinálod majd annál jobban fog menni :) szval nem kell ettől szarnod :D de ha gyakorolni akarsz akkor állok rendelkezésedre ;)
2014. ápr. 25. 17:27
 6/8 A kérdező kommentje:
haha:D aranyos vagy, de írtam a kérdésben hogy van barátom :)
2014. ápr. 25. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
seprűvel lehet
2014. ápr. 25. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, ha egy lány először bénázna és én taníthatnám meg neki, hogy kell csókolózni.
2014. ápr. 25. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!