Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Létezik még egy második esély ha elsőre elutasított?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú bepróbálkozik egy lánynál hogy szeretne összejönni vele,de a lány elutasítja mert csak barátként tekint rá.Szerintem ilyenkor jobb békén hagyni a lányt,nem nagyon van értelme tovább udvarolgatni neki hisz az már zavaró is tud lenni,vagyis a helyzet nem igen fog változni. A lány mindig emlékeztetni fogja a fiút ha közeledni fog hogy csak barátként tekint rá.2014. ápr. 25. 12:30
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Nekem 9 év ismeretség kellett ahhoz hogy a lány igent mondjon.
2/4 anonim válasza:
Én volt, hogy valakit kb. 10x utasítottam el, aztán pont az tetszett meg benne, hogy ennek ellenére próbálkozott. Megtetszett, hogy ilyen kitartó és nem sértődik meg, nem tántorodik el. Szóval végül igent mondtam :)
3/4 anonim válasza:
Ilyen az igazi nő! Aki csak ad esélyt! És megbántad?
4/4 anonim válasza:
Én két hóanapig utasitotam vissza a férjemet annó. Akkor még foglalt voltam de ö napi szinten ostromolt, az is egy kezdödö kapcsolat volt, aztán kiderült azzal a pasival mégsem illetünk össze, igy annak vége is lett és nem sokkal késöbb összejöttünk a férjemmel. Ő utólag elmondta hogy tudta hogy én leszek a felelsége ezért nem adta fel, egyszerüen érezte hogy ebböl igenis komoly dolog lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!