Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatból barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatból barátság?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel idő hiányában szétváltunk és azt mondta legyünk inkább barátok, egyetlen kommunikációt a neten tudjuk megoldani, de mióta megbeszéltük egyikünk se ír a másikra, ilyenkor ez a tipikus lepattintó szöveg ezek szerint? amugy elég elfoglalt és e miatt sem tudtunk találkozni eleget, ilyenkor mi van? mit tegyek? érdeklődjem vagy hagyjam a fenébe? még szeretem de igyekszem elnyomni az érzést , 22/f
2014. ápr. 25. 08:09
 1/5 anonim válasza:
Figyelj aki szeret valakit az ha kevés az ideje akkor is tud időt szakítani a másikra. Szóval szerintem nem akart megbántani vagy van valaki az életében . De nemtudom nem ismerem . Mennyi ideig voltatok együtt?
2014. ápr. 25. 08:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet arra vár,hogy te kezdeményezz beszélgetést. Mi 3 hónapja szakítottunk az exemmel és mi is abban maradtunk,hogy jó lenne,ha tartanánk a kapcsolatot,mert azért elég hosszú fejezet voltunk egymás életében és bár nem működött együtt,de fontos maradt a másik. Mi se írtunk egymásnak jó ideig,aztán gondoltam egyet,írtam egy üzit és azóta beszélgetünk:) Azt mondta,arra várt,hogy én írjak,mert nem volt biztos benne,hogy tényleg akarom tartani vele a kapcsolatot,így nem akart zavarni:D

Nem azt mondom,hogy nálatok is ez a helyzet,ettől még lehet,hogy csak egy tipikus lepattintós szöveg volt,de ha tényleg szeretnél róla hallani,semmibe nem kerül üzenetet írni:)

23L

2014. ápr. 25. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:
hát okés, de én kerestem még 2 hete egy hétig mindig csak én írtam és akkor sem ugy válaszolt már mint régen :( most várom hátha ír de igazábol ha nem ír az sem baj mert csalódtam benne kicsit
2014. ápr. 25. 08:47
 4/5 piriiiiii ***** válasza:

Ha szerelmesként szereted, hagyd.

De ha tudnád barátként kezelni, írj rá, mert a barátok ettől barátok. Akkor lesz gáz, ha tényleg folyton csak Te keresed.

2014. ápr. 25. 09:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kapcsolat után inkább ismerősök lesznek mint barátok. Velem is az volt, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot egymással, de egyáltalán nem beszélünk. Hagyd a fenébe, nem ér annyit, hogy ilyeneken problémázz, előtted az élet :)
2014. ápr. 25. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!