Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek jól nézek ki?
2014. ápr. 24. 23:29
21/41 anonim válasza:
Valahogy tudtam, hogy görög származású lehetsz.
24/41 panini válasza:
Nem hiszem, hogy ezek a vonások téged bármiben is akadályoznának.. ;)
25/41 anonim válasza:
elnézést, miért olyan piros a szemed?
26/41 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy:)
Bár az én ízlésem szerint elférne picit rövidebb haj:D Aranyos a mosolyod nagyon.
Ha ehhez még jó magas is vagy, mondjuk 185 felett, akkor nyert ügyed van a fiatal egyedülálló csajsziknál. (szóval én már kiestem több okból is:D N(28)
27/41 anonim válasza:
utolsónak üzenném, hogy én is fiatal egyedülálló vagyok de nem feltétlen jön be a 185cm+
tudom hogy nem volt kérdés, de ahány ember annyiféle ízlés... csakúgy hozzáteszem
28/41 anonim válasza:
De a görögökkel amúgy se tudom mi probléma lenne... tudtommal nem csináltak Ők semmi rosszat Nekünk. Aztán lehet hiányosak az ismereteim, ezt se lehet kizárni. :D
29/41 anonim válasza:
29
nekem aztán mindegy mi jön be neked. csak leírtam, mert sok nő szereti a magas pasikat.
30/41 anonim válasza:
Nagyon jól nézel ki de a kamerát lejjeb is vihetted volna:-) :-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!