Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőknek miért könnyebb párt találni, mint egy férfinak?
Van fogalmatok róla, hogy az a híresen sok jelentkező, ami pl. minden társkeresőn ott van egy nőnek, azok milyenek?
A 99.9999%-uk teljesen iditó, debil, de komolyan.
Nőként pont olyan nehéz normális párt találni, mint férfiként.
Aki egy szánalomcsomag annak nehéz párt találni, legyen nő vagy férfi.
"Egy nőnek csak kettőt kell pislognia és ha nincsenek irreális és maga elvárásai már egy csomó pasi közül válogathat."
Érdekes, én ezt nem tapasztaltam, pedig soha nem voltak irreális elvárásaim, valamint ronda sem vagyok (szépnek mondanak) és buta sem.
Van barátom, de sok időbe telt, amíg rá találtam. Ha valakinek nemcsak az a lényeg, hogy legyen már valaki, hanem egy őszinte kapcsolatot akar, amiben szíve-lelke benne van, nem megy könnyen. Sokat kell "guberálni".
11 és 12
Én pl. nem vagyok debil. Teljesen normális vagyok, dolgozom, egészséges vagyok. Mit gondoltok mennyivel vagyok előrébb a nőknél? Semennyire.
A nőknek, ennek megfelelő kaliberű adottságokkal nincs gondja a pártalálással.
26F
Nőként is nehéz.....sok békát kell megcsókolni míg végre az egyik herceg lesz:)
Az egy hülyeség hogy a nőknek könnyebb. Nekem pl 5 évig tartott megtalálni az igazit. Van akinek tovább, szóval még mindig szerencsés vagyok hogy 24 éves koromban meglett, és nem kell 30 x évesen is pasit keresni.
Persze ez arra vonatkozik ha valaki igazi szerelmet, komoly párt, életre szóló társat, lelki társat akar találni. Ahhoz sok idő kell.
1 éjszakás kalandhoz, vagy időtöltésre nem tart semeddig partnert találni. De ez a férfiaknál is így van. N(28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!