Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Olyan tanácstalan vagyok.
Ne tedd. Ha ilyesmit kell kérdezned, akkor tuti 15 vagy az alatt vagy. Elmondom: Te a diákja vagy, ő a tanárod. Neki a tanári lét az állása. Kéne neki a munkája. Ha veled összejön, nem hogy abból a suliból kirúgják, de az illetékesek a fél országban elérik, hogy ne taníthasson.
Nálad más a helyzet, mint nálam. (Én a matektanárnőmmel jöttem össze novemberben) Én 16 éves vagyok, középiskolában, ahol a diákok alapból egy haveri hangnemet vesznek fel a tanárokkal szemben. Nálad ez biztos hogy nincs így (ha egyszer olyat kérdezel, hogy "nem túl félreérthető?" akkor az fiatalságra utal). Szóval ha rámozdulnál, akkor vagy csak saját magadat terhelnéd le szellemileg a sok próbálkozással/elutasítottság-feldolgozással, vagy összejönnétek, de akkor ő repülne a munkahelyéről, és máshol sem taníthatna. Gondold végig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!