Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, Lányok ti miből jösztök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Lányok ti miből jösztök rá, hogy beleszerettetek valakibe?

Figyelt kérdés
fontos lenne. és bunkók kíméljenek köszi ! .
2009. dec. 23. 15:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Abból, hogy azon kapom magam, hogy hiányzik hogyha nincs velem és csakis rá tudok gondolni...

Amúgy mi az a "jösztök"?

2009. dec. 23. 15:41
 2/18 anonim ***** válasza:
41%
Egyszer csak rágyüvök, oszt jó van.
2009. dec. 23. 15:45
 3/18 anonim ***** válasza:
28%
Jösztök: PARASZT!
2009. dec. 23. 15:46
 4/18 anonim ***** válasza:
14%
Há hun betakaríccsa e hejettem a vetést, oszt.
2009. dec. 23. 15:54
 5/18 A kérdező kommentje:
akkor Jöttök . mondtam hogy nem kérek bunkó válaszokat.. :S
2009. dec. 23. 16:58
 6/18 anonim ***** válasza:
Állandóan rá tudok gondolni,mindenről ő jut eszembe és hogyha nem lehet velem hiányzik...
2009. dec. 23. 17:02
 7/18 anonim ***** válasza:
abból "jöszök" rá hogy aggaszt a gondolata ha mással van... amíg csak hiányzik addig még csak érdeklődés, vonzalom, amikor megjelenik az egészséges féltékenység, az már több, az már menthetetlen :)
2009. dec. 23. 17:04
 8/18 anonim ***** válasza:
70%

Jaj ez sok művelt ember..pff..

Ne zavarjon senkit,hogy minden területen máshogy beszélnek. Nálunk is "jösztök" van, nem "jöttök". Bunkók.

A kérdésre: egyszerűen érzi az ember.."pillangók a gyomorban ", idegesség,remegés, hirtelen boldogság ha látod, elpirulsz, gyorsan megy a szíved,izzadsz, nem tudsz másra gondolni, hiányzik..Én pl. enni sem tudok,ha a szerelmem ott van,ahol én( persze amíg új a dolog). Szerintem ezek a "tünetek" nagyjából mindenkinél egyformán jelentkeznek.

21/L

2009. dec. 23. 17:54
 9/18 anonim válasza:
csak megjegyzem hogy vannak városok ahol a jöttöket jösztöknek mondják...
2009. dec. 23. 17:58
 10/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, akik a kommentem után írtak. :) nagyon sokat segítettetek ! köszönöm mégegyszer puszi ! (K)(L)
2009. dec. 23. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!