Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a francot lehet ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francot lehet ilyenkor tenni? -. -

Figyelt kérdés
A barátnőm és én bő fél éve vagyunk együtt. Az anyja férje kint volt Oroszországban és most jött haza (a csávó nem az apja a lánynak). Amig kint volt addig is szarakodott h igy megy úgy, minden létező dologba belekötött, most h hazaért ki lettem tiltva a házukból, megjegyzem minden ok nélkül, mert mindig rendesen viselkedtem a komplett családdal, had ne soroljam. Emellett a csávó még engem részletesen analizált úgy h egy szót nem beszéltünk még soha, még csak nem is látott, meg h nála csak minusz pontjaim vannak full. A barátnőmet is egyre kevesebbet látom, mert mint már emlitettem én hozzá nem mehetek, de is alig van elengedve. Mi a véleményetek, a helyembe mit tennétek? Mert nagyon elegem van már ebből h folyamatosan akadályoznak mindenben és csak a szarakodás megy a részükről. A lány egyénként 17 és 9 órára van hazarendelve ha szünet van ha hétvége lényegtelen, de csak akkor ha nálam van, vagy velem valahol, ha bulizásról van szó, az se gond ha 5-re ér haza, szóval... Kösz előre is a meglátásokat, véleményeket, stb. :) 18/F
2014. ápr. 23. 17:51
 1/4 A kérdező kommentje:
*de ide is alig van elengedve.
2014. ápr. 23. 17:53
 2/4 ganjamanya ***** válasza:
Én ösztönből kicsapnám a balhét. Másik. A lány nem panaszkodik otthon? vagy nem mer?
2014. ápr. 23. 17:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Ő se örül és totál elege van h lépten-nyomon szekálva van/vagyunk. És szégyelli h ezt kapom annak ellenére h még segitettem is nekik + alap az h ki lettem tiltva. Panaszkodni panaszkodik a nagyszüleinek, de ők se rohanhatnak csak úgy oda, az anyja meg ennek a majomnak a pártját fogja, miközben ha ismeri 3 éve. Balhé, én is azon gondolkozom már...
2014. ápr. 23. 17:59
 4/4 ganjamanya ***** válasza:
Esetleg beszélned kellene a barátnőddel, hogy ő a beszéljen az anyjával. És ha nagyon a pártját fogja, akkor legalább azt tudakolja ki, hogy mi az oka annak hogy így ellenségeskedik.
2014. ápr. 23. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!