Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jobbikos férfiak eltartják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jobbikos férfiak eltartják a barátnőjüket?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Neked akkor mi a bajod?

Nem akarnak eltartani vagy mi?

2014. ápr. 23. 17:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Nekem most hirtelen az volt a bajom, hogy a Betyársereg oldalán olvastam egy interjút Bertha Szilviával miután meggyőződtem róla, hogy egy darab "betyár" nő sincs és ez Bertha Szilvia szerint teljesen rendben is van, hiszen egy nő elsődleges feladata az életben a gyerekszülés és nevelés, mintha harcolni csak a férfiak tudnának, a nők meg csak szexre, szülésre és a "harcos" férfiak kiszolgálására lennének jók. Kezdem érteni, hogy miért van olyan kevés női szélsőjobbos.
2014. ápr. 23. 18:47
 13/13 anonim válasza:
37%
A nők úgy nagy általánosságban kevésbé fogékonyak erre a jobbikos gyűlöletmaszlagra, mint a férfiak. Keresd az okokat a nemek közötti alapvető pszichés eltérésekben.
2014. ápr. 23. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!