Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire félreérthető, ha az exemnek a szülinapi köszöntő mellé linkelek egy régi közös fotót magunkról facebook-on? Persze privát üzenetben.
Figyelt kérdés
Nemrég találtam egy CD-n ezeket a képeket, amiből neki egy jó pár nincs meg.2014. ápr. 23. 01:10
11/14 A kérdező kommentje:
Meg sem fordult a fejemben a gondolat, hogy újra összejöjjünk. Viszont ennek ellenére úgy gondolom, hogy mivel mint élete első pasija, akivel oly' sok szép pillanatot megélt, és öt év együttlét, az mégiscsak öt év, szóval, szerintem az első pasinak mindig nagyobb a "mozgástere" az exénél. Ilyen dolgok bele kell, hogy férjenek. Különben is: miért kéne tudnia erről a jelenlegi párunknak? Mint már írtam, nincs ebben semmi hátsó szándék.
2014. ápr. 23. 16:10
12/14 anonim válasza:
De ez gáz! És te is érzed, hogy ez nem normális, hisz ha az lenne, akkor miért ne tudhatna róla a jelenlegi párotok? :)Szerintem inkább csak te hiszed, hogy nagyobb a mozgástered...egyébként meg miért ezzel foglalkozol? Ezt a nagy figyelmet a mostani barátnődre is fordíthattad volna...furcsa vagy...nagyon is...:)
13/14 anonim válasza:
Ugye, hogy a legjobb szó a kérdezőre a furcsa?
Lehet hátsó szándékod nincsen, de azt azért elfogadhatnád kérdező, hogy a volt párodnak másvalakije van, és mind érzelmileg, mind fizikailag túllépett rajtad. Persze üzenetet lehet küldeni, azzal semmi gond. De ilyneekt feltételezni, hogy szerinted ez belefér, nem is tudom. Olyan, mintha a magadénak tekintenéd, és rajtad kívül senki sem tudhatna róla annyit, mint te, csak azért, mert te voltál az első kapcsolata. Ez azért elég vicces. Ijesztő vagy :)
14/14 A kérdező kommentje:
Végül abban maradtam, hogy kap egy szimpla köszöntést, azt ennyi. Majd ha találkozunk valamikor, akkor talán szóba hozom, hogy megtaláltam a régi képeinket.
2014. ápr. 25. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!