Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, férfiak, ti hogyan reagálnátok erre? (Részletek lent)
Kicsit hosszú lesz a sztori, de muszáj az egészet leírnom, hogy minden tiszta legyen, megpróbálok objektív és tárgyilagos lenni:
Barátnőmmel pár hónapja azon gondolkoztunk, hogy milyen mobiltelefonos alkalmazást kéne készíteni, amire ugrik a nép. Persze eszünkbe jutott a p.o.r.n.ó, hogy az tuti népszerű lenne, és a google play-en utánanéztünk, vannak-e már ilyenek, le is töltöttünk a telefonomra néhány ilyen strip poker, meg stb. játékot, hogy megnézzük.
Megnéztük, játszottam vele néhány kört - erről ő is tudott -, aztán le is töröltem. Viszont, az egyik ilyen strip poker játék elmentett a telefon képgalériájába néhány csajos képet a játékból - gondolom, onnan töltötte be, amikor elindítja az ember a játékot - , de erről én nem is tudtam. Nem meztelen nők, csak ilyen lenge ruházat.
A lényeg az, hogy most nézegette a telefonomat, mert a szülinapos képeit akarta visszanézni, és megtalálta ezeket, és persze nekem esett, hogy miért nézegetem ezeket a nagymellű k****kat, minden férfi milyen undorító perverz állat, meg ő inkább leszbikus lesz, és stbstbstb., el tudjátok képzelni.
És az a helyzet, hogy már nem az első ilyen eset, múltkor például egy beszélgetés során megjegyeztem, hogy vannak szép japán nők, és ennek eredményeképp egy még durvább vita zajlott le. Aztán, az index.hu-n szoktak lenni linkelve ilyen meztelen csajos képek, azokat néha megnézem, ő meg persze átnézte a böngésző-előzményeket. Hát gondolom, azt sem kell ecsetelni, hogy azután mi történt..
A kérdés: ti, nők mit reagálnátok ezekre? Nem rohadtul túlzás ez?
Illetve férfiak, ti mit csinálnátok a helyemben egy ilyen helyzetben?
Mert őszintén szólva engem ez már eléggé kikészít idegileg.. nagyon szeretem, feleségül akarom venni, gyerekeket akarok, vele akarom leélni az életemet, eszemben sincs más nőért otthagyni.. és hiába mondom el neki százszor ezt, mindig újra és újra előjön ez a téma..
Nem tizenévesek vagyunk már, 30-on felül.
Ki itt a hibás? Én vagyok tényleg ennyire s*g.g.fej, hogy nem tudom megérteni, hogy nőket ez ennyire zavarja, vagy ő reagálja túl nagyon a dolgokat?
Ebben az önbizalomhiányban van igazság, de nem értem, hogy miért, mert kivételesen szép nő, messze az átlag felett van.
Fura, az exeim a közelébe sem értek szépségben, és mégsem voltak ennyire önbizalomhiányosak.
Franc se érti a nőket..
Szia!
Abszolút át tudom érezni a barátnőd helyzetét, én is átestem ugyanazon amin ő. Az egész arról szól, hogy neki igenis fáj az, ha másra is nőként tekintesz. Valószínűleg kevés az önbizalma, és azt érezte, mikor meglátta a meztelen nőket, meg amikor megjegyezted, hogy mások milyen szépek, hogy ő nem elég jó neked, ha mást is észre veszel. Nekem is rettenetesen rosszul esne, ha az aktuális párom más nőket nézegetne, ez nagyon rossz tud lenni, azt érezzük hogy biztos olyan nagy és szép mellekre vágysz, biztos olyan szép, kerek popsit kényeztetnél, és más arcában gyönyörködsz igazán, és ez az önbecsülésünket a béka feneke alá döngöli. Egyszerűen megalázónak, bántónak, sértőnek érzi azt, ha te más nők mellére, fenekére, nemi szervére "élvezkedsz", azt érzi, hogy ő nem elég, nem elég jó neked, és ezért teszed ezt, mert ha meg lennél vele elégedve, akkor erre nem kényszerülnél rá.
Azért írom le ilyen részletesen, hogy meg tudd érteni a barátnődet. Nem tehet róla, ha ilyen intenzív reakciót váltott ki belőle egy ártatlan megjegyzésed, akkor őt nagyon mélyen érinti ez a dolog, és borzasztó érzés tud lenni, hidd el. (Csak hogy át tudd érezni: képzeld el, hogy a barátnőd 185 magas, chippendale-testű, jóképű, szívdöglesztő, nagy és vastag péniszű férfiakat nézegetne, akik órákig kőkemény erekcióval szexelnek, és vágyna rá, hogy mustrálgathassa őket.) Röviden, hogy jobban izgatnak azok a nők, mint ő.
Amennyit tehetsz: egyszerűen csak nem teszel megjegyzést más nők külsejére, nem nézed meg őket a barátnőd társaságában, amikor vele vagy, akkor csak ő legyen a nő, a többi lány pedig csak ember. Ha ezt leszámítva minden rendben a lánnyal, és szereted őt, akkor ne hagyd el. Mindenkinek vannak hibái, neki történetesen ezzel vannak gondjai...De mondom, egyszerű a dolog: ne jegyezd meg, hogy más milyen szép. Az meg megint nem túl hízelgő, hogy napi szexi csajokat nézegetsz...mi szükséged van neked arra, ha ott van a barátnőd, akit bármikor levetkőztethetsz, és gyönyörködhetsz benne? Így ne csodálkozz rajta, hogy ennyire kevés az önbizalma...
25/N
"Csak hogy át tudd érezni: képzeld el, hogy a barátnőd 185 magas, chippendale-testű, jóképű, szívdöglesztő, nagy és vastag péniszű férfiakat nézegetne, akik órákig kőkemény erekcióval szexelnek, és vágyna rá, hogy mustrálgathassa őket"
Nos, nem érdekelne. Én pontosan tisztában vagyok azzal a ténnyel, hogy nem én vagyok a világ legtökéletesebb, legvonzóbb férfija. Hadd nézegesse. Addig, amíg nem velük kefél, meg nem lép le, addig nem érdekel.
"Amennyit tehetsz: egyszerűen csak nem teszel megjegyzést más nők külsejére"
Nem szoktam megjegyzéseket tenni más nők külsejére. Különböző népek nőiről beszélgettünk, és a japán nők is szóba kerültek, mire én annyit jegyeztem meg, hogy vannak köztük szép nők. Szerintem, aki erre megsértődik, az rohadtul túlzás.
"nem nézed meg őket a barátnőd társaságában, amikor vele vagy"
Nem szoktam más nőket nézegetni, amikor velem van. Amikor nincs velem, akkor se túl gyakran, mint mondtam, magasan az átlag fölött van szépségben, úgyhogy nem sok olyat nőt látok, aki felér vele.
"Mindenkinek vannak hibái, neki történetesen ezzel vannak gondjai.."
Jó, hát nekem is van millió gondom, mégsem varrom az ő nyakába. Viszont az, hogy állandóan kételkedik bennem, ráadásul minden ilyen kis apróságon megsértődik, hát igencsak idegölő már egy idő után..
Minden párnak maguk közt kell eldönteni, hogy mi fér bele és mi nem. Van, akinél a hármasozás vagy swingerklub is játszik, van, aki előtt már az is veszekedést vált ki, ha megnéz egy ellenkező neműt az utcán.
A feleségem nem csinál ügyet a legtöbb dologból, ha valami mégis nyomja a begyét, pl. nagymellű, nála 15 évvel fiatalabb, mosolygós rezidenst vesznek fel hozzánk, akkor megkérdi, hogy de ugye engem szeretsz, szexelünk egyet, és ennyi. Hozzáteszem, sosem csaltam meg (igaz az elmebeteg egyik barátnőmet sem, aki mindig mindenért hisztizett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!