Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehetne tenni? (lent) 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni? (lent) 18/L

Figyelt kérdés
A barátom állandóan rossz kedvü,semminek sem tud örülni,mindig van valami baja,amit néha el sem mond hogy mi,mondván nem akar ezzel fárasztani engem,rengetegszer azt hallgatom tőle hogy ő nem ér annyit mint mások,és nem ért el annyit mint más stb...abszolút negativ.Szeretem,de nagyon lehúz már engem is hogy mindig van valami baja,még akkor is,ha nem mindig mondja el,látom rajta és sosem boldog.Mielőtt valaki irná,nem most lett ilyen,hanem mindig ilyen volt.

2014. ápr. 22. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha tarkón vágnád egy ponttyal?
2014. ápr. 22. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
öntsd le egy adag hideg vízzel
2014. ápr. 22. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Depiss társaság lehettek.
2014. ápr. 22. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Depressziós valószínűleg, és önbizalomhiányos. Próbáld meg vele megértetni, hogy ez nem állapot, és hogy így nem lehet többek között párkapcsolatban élni. Szakemberre lenne szüksége alapvetően. Te meg gondolkozz el azon, kell-e neked olyan párkapcsolat, ahol a párod nem képes elmondani neked, mi bántja épp.
2014. ápr. 22. 13:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos válaszokat.

4.Általában elmondja mi a baj,csak néha már azt mondja úgy van vele hogy nem akarja az én hangulatomat is lehúzni a gondjaival,de úgy sem jobb,mert látszik rajta hogy nincs jól.

2014. ápr. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!