Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm elhanyagol. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elhanyagol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két hete jöttünk össze (tudom, nem sok idő), de mostanában valahogy nem érzem azt az érdeklődést amit az elején tanúsított.. Pláne most szünetben. Oké, lesz egy előre hozott érettségije.. Nekem is, mégse mondom le a jövő hétvégi programot. Tudom, készülnie kell, de 2-3 órát csak rám szánhat..

Igazából érzem hogy ragaszkodik stb de mintha trófeaként tekintene rám amit már kirakott a falra.. Jó ez így hülyén hangzott.. Próbáltam vele beszélni, de nem nagyon tudtam erről. Barátaim meg állnak értetlenül mikor erről beszélek.

Az a baj, hogy amit eddig éreztem kezd megingani, mert mikor nem vagyunk együtt akkor szó nélkül otthagy a beszélgetés közben, több megjegyzése is van, ami fura. Viszont kemény nem tudok vele lenni mert mi van ha mégsincs semmi baj csak az elején ilyen.. Mit tegyek?

2014. ápr. 22. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem is kell vele keménynek lenni. Beszélni kell vele. Úgy ahogy most velünk idegennek. Csak ebben az esetben a saját kis párod lesz a másik fél.

A kacsoltatokban a kommunikáció a nagy teszt. Minden kapcsolatban ez a legnagyobb teszt: hogy a problémáitokat meg tudjátok beszélni és ezáltal megoldani, vagy nem.

Ha siker, akkor a kapcsolatnak van jövője. Ha nem jön össze, akkor csal elütitek az időt egymás mellett.

2014. ápr. 22. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg siman csak onzo vagy.
2014. ápr. 22. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Fúú, kemény két hete vagytok együtt? Azért ne várd el, hogy ennyitől olyan kötődése legyen mint 2 év után. Plusz olyan idősen még hova akarsz komolykodni? Nem vagy kissé eltájolva?
2014. ápr. 22. 12:00
 4/5 anonim válasza:

Két hete vagytok együtt és a csajok egyébként is általában komolyabban veszik a felkészülést, vizsgákat. Nem mind, de túlnyomó részben ez így van. Szerintem ne szívd ennyire mellre. Ha beszélgetés közben ott hagy és az a beszélgetés skypeon megy pl., akkor csak lásd be, hogy szóltak neki szülei vagy más dolga is van.

Hidd el nekem, 8 év kapcsolati tapasztalatával mondom ezt neked, légy megértő és ne akard magadhoz láncolni és számon kérni. Ha így teszel és megértitek egymást, meg tudjátok beszélni a dolgokat, akkor boldogok lesztek.

Türelem, türelem, türelem. Egy nőnek erre van szüksége és megértésre, persze nem papucs módon, mert akkor oda a tisztelet. Parancsolgatni sem kell neki, mindent beszéljetek meg, ami neked nem olyan fontos, abban engedj neki, de ami fontos neked abban ne engedj.

Ennyi lenne a nagy titok. :)

2014. ápr. 22. 12:12
 5/5 anonim válasza:

osztom az elöttem szóló véleményét.

beszélj vele.

velem is volt már hasonló hogy úgyéreztem nem figyel rám ezt elmondtam neki és kiderült hogy teljesen másról volt szó.

elösször énis mástól kértem tanácsot mert nem tudtam kiigazodni a viselkedésén de amiután beszéltem vele már tök logikus volt az egész helyzet.

viszont 2 hét tényleg nagyon kevés idő.

2014. máj. 6. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!