Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret? Csak kihasznal?
A baratommal mar tobb mint 5 honapja vagyunk egyutt.Valamejik nap azon haragudott meg mert nem akartam akor sexelni, mondtam h majd estere, mert nincs semmi kedvem. Erre o felkapta a vizet.Estere felhivott es kerdezte h na mi lessz? Es mondtam h semmi,utanna megkerdezte h akkor mi van vege? es mondtam h igen. Szakitottunk ennyiert. Majd kuldott baratkerot a facebookon egy csajnak akivel regen jart, mert tudja h ki nem allom. En persze rairtam a csajra h ne fogadja el, es jol osszevesztunk .Elkezdett provokalni es olyanokat mondott h osszejon a baratommal h o kell a baratomnak meg ilyesmik.Szerintetek a csaj azert irt ilyeneket h engem idegesitsen?Mert en kibekultem a baratommal es azt mondta h nem beszelt a csajjal. Vagy a baratom nem szeret engem? Es mind1 neki h kivel van csak legyen sex?
Ketsegbe vagyok esve en nagyon szeretem ot, de egy ideje nagyon megvaltozott .
butaság volt rá írni a csajra .. Lehet magától eszébe se jutott volna hogy esetleg rámásszon a barátodra, de így meg főleg hogy rá fog, még azért is.
Ne írkálj más lányoknak ilyenről.
Az elejen teljesen mas volt, tobbet foglalkozott velem, most mar az is zavarja h minden nap akarok vele talalkozni. O meg aval jon elo h masok orulnek h talalkoznak 2 egy heten. De mi egy faluba lakunk es nem is messze egymastol.
Azon is felkapja a vizet ha tobbszor hivom, de soha nem veszi fel ,csak ha tobbszor hivon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!