Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezte más is úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezte más is úgy, hogy nem való neki párkapcsolat? Vagyis, hogy valami hiányzik belőle ahhoz, hogy normális párkapcsolatban legyen valakivel? 22/L

Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 19:04
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
De kivel? Nincs olyan jelentkező, aki viselkedésre szerethető lenne.
2014. ápr. 21. 19:31
 22/31 anonim ***** válasza:
Hát az jókérdés. Keresgélj, hátha. De drukkolok azért!
2014. ápr. 21. 19:34
 23/31 Költőnő? ***** válasza:
Minden szakítás után.
2014. ápr. 21. 19:34
 24/31 anonim ***** válasza:
Látványpékség kapcsolat: olyan kapcsolat ami arra épül, hogy ki hogyan néz ki, vagy hogy hogyan mutattok együtt. Ebbe tartozik az érdek kapcsolat is, ő a valaki (mármint pl. ő az "arc" és vele járni menő). Szóval olyan mint egy látványpékség, tetszik? akkor jártok, és minden van, boldogság, "szerelem" ... És mi nincs? Hát az igazi élet, a jövő közösen. Sajnos a környezetemben sok ilyet látok, hm ... mást nem is.
2014. ápr. 21. 19:35
 25/31 anonim ***** válasza:
nem, neked lehet h kakasod lesz, akivel majd beszélgetni is tudsz majd , mondogathatod majd neki h kótkotkot kótkotkot azt néha tojsz egy tojást és még kajád is lesz
2014. ápr. 21. 19:38
 26/31 A kérdező kommentje:
24-es: azért nem mindenki ilyen kapcsolatban van. A környezetemben nem is nagyon ismerek ilyeneket. Bár ennek lehet az oka az is, hogy nem is olyan körökben mozgok.
2014. ápr. 21. 19:42
 27/31 anonim ***** válasza:
Ez a látványpékség kapcsolat azért kicsit tágabb dolog, én sem ilyen körökben mozgok, de akarva akaratlanul is ilyenek az emberek. Egyszerű, kérdezz meg egy párt, hogy mit akarnak egymástól, 100% hogy hebegnek habognak és nincs konkrét elképzelésük, majd lesz valami alapon.
2014. ápr. 21. 19:46
 28/31 A kérdező kommentje:
Persze, de nem mindegy mikor kérdezed meg. Azért 2 hónap után én sem terveznék még senkivel semmit, előbb meg szeretném ismerni és be szeretnék bizonyosodni róla, hogy alkalmas lenne rá, hogy tervezzek vele. Nyilván több éves kapcsolat után már más a helyzet...
2014. ápr. 21. 19:56
 29/31 anonim ***** válasza:
Szia, bár én még csak 21 vagyok, de a stílusod és ahogy írsz magadról az nagyon megfogott. Esetleg ismerkedni nem szeretnél?
2014. ápr. 21. 19:58
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem egészen, hiszen ha nem is ismered, de terveid lehetnek. Mert csak úgy összejönni valakivel ... érted. Ha csak 2 hónapja járok valakivel, akkor is kell lennie komoly szándékoknak, hiszen azért járunk. És ezt monodm, összejönni valakivel, és majd lesz valami ... Én így egy kapcsolatba bele nem mennék.
2014. ápr. 21. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!