Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy kinek mennyire jött be a netes társkeresés? Mi a véleményetek a netes társkereső oldalakról?
Meséljetek már, én is leírom a tapasztalataimat. Kort és nemet is írjatok.
Én most 24 éves vagyok, még pár éve én is társkeriztem,meg naiv tiniként is de ma már inkább nem... Elég sokszor pofára estem ezeken az oldalakon, ott van pl. a love.hu az is amolyan "húsdaráló". Nem tartom magam csúnyának, sok pasi dicsért is, de szépnek se igazán. Sose tudtam ott normális kapcsolatokat kiépíteni, max 1-2 hetes "barátokat" vagy éppen csak 1-2x találkoztunk, meg az is olyan erőltetett volt vagy hogy mondjam, mindig a saját korosztályomat céloztam meg (20 évesen a 20-25 év közötti srácokat), nameg azt aki közelemben él. Sok a nagyszájú internetkandúr is, akiknek ott nagy a szája, de aztán meg "soha nem ér rá" tipus, vagy normálisan beszélgetünk, de 1 idő után már nem reagál a leveleimre. Volt hogy a pasi komoly kapcsolatot keresett, de a lakására akart hívni...Vagy éppen 40 évesek írogattak, meg olyanok akik tőlem messzi laknak, stb... Nem tudom mi lehet a gond, mert én őszintén írtam le mindig a dolgaimat, sose szépítettem, meg nem is photoshopolt képeket raktam ki magamról... Én már nem társkeresőzök, mert nekem nemigazán jött be, de volt olyan haverom aki a 2 éves kapcsolatát is ott találta meg... Úgyhogy érdekelne a ti véleményetek-tapasztalatotok is ezekről az oldalakról.
L.24
6 évet voltam rajta -> több 100 levelet küldtem ki -> minimális volt a válaszreakció -y még minimálisabb a találkozások száma -> 0 a 2. randik száma (főleg a lány volt erre alkalmatlan)
Szóval nekem nem hozott szerencsét
25F
Nállam dettó ugyanez... Én mondjuk ritkán írtam srácoknak, talán párszor, de nem reagáltak rá, nem én voltam az ideáljuk vagy nemtudom.
Volt akivel leveleztünk is, korombeliekkel, meg akik tőllem közel laknak. olyan unalmasak voltak vagy nemtudom, meg annyira tényleg már nem szeretek levelezni, bár lehet h bennem is van a hiba. Olyan erőltetettnek éreztem hogy találkoztunk, stb...Aztán meg felszivódtak, de sok volt a kamusi is, akiknek neten volt nagy szájuk csak "de sose értek rá" tipusúak voltak. Nekem ez már nem megy, vagy én kinőttem ezt a netes társkeresősdit, nem foglalkozok vele, meg nem keresem már a páromat, se élőben se neten....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!