Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret ezek a jelek alapján? Szerintetek megkérdezzem tőle mit érez pontosan irántam?
1 hónapja és pár hete vagyok együtt a barátommal, akivel már 2-3 hónapja ismerkedtünk a kapcs. előtt...szóval a lényeg az hogy már jól ismert a járás előtt is, és alig jártunk pár napja mikor csókolóztunk és elkezdett simizni és gondoltam meglepem és visszasimi...aztán meglepődött, elvette a kezét és elmosolyodott...aztán odabújt, elkezdett csókolgatni és azt mondta: "ugye tudod hogy imádlak"
ez nekem kicsit "rosszul" esett, hisz csak azért mondta volna hogy megfektessen...de nem azért volt mert még mindig együtt vagyunk és nagyon édes velem...pár napja nem taliztunk mert nem értem rá és írt egy szerelmes verset sms-ben hogy minden vágya velem lenni..stb...és aztán írta hogy imád...kérdeztem hogy hogy érti ezt az egészet és azt írta úgy hogy szeret. De sosem mondta csak sms-ben írta.
nem mondtam neki...
lehet maradi vagyok meg minden de sztem jobb ha a pasi mondja ki előbb, előző kapcsimnál is a srác mondta előbb
mert szeret!
az,hogy simizésnél mondta h imád, nem azt jelenti h csak a megfektetés miatt,hanem mert nagyon bejött neki hogy bennevagy az ilyenekbe.és szerelmes verset nem ír egy pasi egy olyan csajnak akit nem szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!