Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » HOl van az a lány, aki el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HOl van az a lány, aki el tudna fogadni és képes lenne szeretni engem, ronda, alacsony fiúként is?

Figyelt kérdés
Fura, de elég csúnyán csalódtam egy kifejezettem csúnya lányban. Pedig azt hittem, hogy egy csúnya lány majd jobban meg fog becsülni, de nem, előtte egy gyönyörű lánnyal voltam és ő sem bántott meg így, mint ő. Ez a csúnya lány nem csak, hogy lekoptatott, de még csókolózni sem volt hajlandó velem, pedig egy szép lány előtte lazán smárolt velem, sőt... Azt hiszem mégsem kéne csúnya lányokkal próbálkoznom, pedig csúnya fiúként én már elfogadtam, hogy nekem csúnya lány való, mégis ezek után, annyira nem tudok bízni már egy csúnya lányban sem, de közben vágyom én is a szerelemre, szeretetre, de ezek után hogyan bízhatnék meg egy lányban is, hol van az a lány, aki tudna szeretni a maki füleimmel, vaskos burgonya orrommal együtt?!
2014. ápr. 20. 23:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

„Basszus mikor fogjátok már fel, hogy az, hogy te kinek tetszel, NEM attól függ, hogy te hogy nézel ki.”

Te vszínűleg nő vagy, azért írsz le ekkora baromságot, a kérdés az,h tudatosan hazudsz, vagy tényleg ennyire semmi közöd a valósághoz.

Kérdező: statisztikák/közvéleménykutatások szerint a nők a férfiak 80%-át átlagon aluli kinézetűnek tartják. Hiába tiltakoznak és hisztiznek a nők, egyértelmű,h sokkal válogatósabbak külső terén, ráadásul az utóbbi években már tényleg röhejes amit a legtöbb nő művel. Gyakorlatilag minden átlagos férfit lekoptatnak, miközben ők sem mind szépek, csak sminkkel/öltözködéssel elérik,h kapósak legyenek, azaz a kinézetük nagyrészt átverés.

Ha nem születtél magasnak/jóképűnek, akkor annyit tehetsz,h elkezdesz gyúrni, magabiztos leszel (bunkó), és nem panaszkodsz, ugyanis a nők az erős/bunkó/magabiztos, határozottságot sugárzó férfiakat szeretik, ha te nagyon érzelmesnek látszol, és még nem is nézel jól ki, akkor garantált,h le fognak pattintani.

Alapszabály,h randizási kérdésekben nem szabad nőkre hallgatni, mert szinte mindig mellébeszélnek vagy hazudnak, nagyon jó példa erre, amikor meg akarják magyarázni, hogy nekik nem jönnek be a bunkók, vagy h nem érdekli őket a külső annyira, nem a fenéket nem.

2014. ápr. 21. 06:27
 12/16 anonim ***** válasza:

elég nagy gond, hogy másokban is csak azt nézed, hogy szép vagy nem szép.

korábbi kérdések miatt is kérdezem: honnan gondoljátok, hogy egy csúnya lánynál be fogtok jönni? nem egyedül az a szempont, hogy ők kevésbé válogathatnak. van, hogy nem tetszel, és kész. (és ez a szép srácokkal is megesik)

N

2014. ápr. 21. 07:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia! Igen én lány vagyok, de tényleg nem csak a külső a fontos, akinek meg igen, annak is lehet olyan ideálja, amilyen te vagy. Pl.baràtnőm orr mániás, az ideáljànak hosszu nagy orra van stb. Én jártam egy fiúval (első kapcsolatom) aki legszebb szóval se volt szép, de kedves volt és szerény. NEM azért mentünk szét, mert nem voltunk szépek, hanem mert túlsàgosan különböztünk, nem volt beszédtémànk stb. Ezzel nem azt mondom hogy nem szàmít a külső, de ebben benne van pl a normális öltözKödés (pl. engem ezek a páwagyerekek

kek eléggé taszítanak) higiénia (pl nem heti egyszer fogat mosni) stb. És ami fontos!! Kinek mi, de nekem NEM menő, ha valaki bunkó!!! Meg kell találni a bunkó és a nagyon nyálas papucs közti arany középutat, de sose add fel! :) (mellesleg ha szeretnél küldj privátban képet, mert eléggé leértékeled magadat :)

2014. ápr. 21. 10:04
 14/16 anonim ***** válasza:
#11 ezzel mellé lőttél, ugyanis férfi vagyok. Továbbra sincs összefüggés aközött, hogy én hogy nézek ki és hogy hogy néz ki az akinek tetszem. Nem vágom mit nem lehet ezen felfogni. Szóval ha én több nagyon szép lánynak is tetszettem már (nem csak általam szépnek tartott lányok, és most csak külsőt nézzünk, ne keverjük azt bele, hogy de biztos olyan a személyiséged) akkor én biztos egy helyes srác vagyok. Megsúgom, nem vagyok az.
2014. ápr. 21. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:

11-es, szerintem pont te vagy a felszínes. Persze, vannak olyan "nők", akiket leírtál, de ugyanúgy vannak "férfiak", akik csak a műcsajokra hajtanak, meg akiknek nagy a mellük, hogy lehessen velük villogni, meg cipelhessék egymást a partikba. No nekem nincs nagy mellem. Most ezért akasszam fel magam vagy mi?

A környezetem tele van csinos, önálló, intelligens lányokkal és nőkkel, akik pont emiatt szinglik, mert képtelenek megtalálni a normális férfit a sok tacskó között. Az én párom is normális. Sőt. Egyenesen tökéletes. Még sincs 6 kocka a hasán. Esetleg kicsit nagyobb az orra. És? Nekem így is bejön, és mellesleg úgyis a humorával és a kiállásával vett le a lábamról, meg azzal, hogy igazi úriember. Nem olyan, mint Te, aki ennyire fekete-fehérben lát mindent.

2014. ápr. 21. 11:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt barátnőm a külsőm miatt, mert nagyon ronda vagyok... Minden lány rondának tart...17/F
2014. máj. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!