Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vígasz? ötletek?
Figyelt kérdés
2 hete ért véget a kapcsolatom a barátommal.7 hónapig voltunk együtt.nincs esély a békülésre,de viszont nem tudom elfelejteni.segítsetek kérlek!hogyan tudnám minél hamarabb túltenni magam rajta?nagyon fáj az elvesztése..:(2014. ápr. 20. 20:54
11/12 PearlDiver válasza:
Miért akarod gyorsan túltenni magad rajta? Sokat jelentett neked, nem? Akkor megérdemli, hogy rászánd az időt és "megsirasd". Te is könnyebben feldolgozod, ha csak hagyod hogy eltöltsön a fájdalom, nyugodtan sajnald magad. Egészségesebb, ha ez majd magától múlik el pár hét múlva :)
24f
12/12 A kérdező kommentje:
az a helyzet,hogy nagyon sokat jelentett nekem,de ő ezzel nagyon durván visszaélt.nem érdemli meg h sirassam,főleg azt nem h sokáig.a két ember akik írták az előző kommentekben,hogy írhatok nekik privit,nekik priviben elmeséltem a történetet,tehát nem túlzok,hogy durván visszaélt a bizalmammal.ezért is akarom minél hamarabb elfelejteni,na meg van két pici lányom,nem tehetem meg h magamba fordulok,és átadom magam a fájdalomnak.ezt minél hamarabb kell feldolgozzam....
2014. ápr. 21. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!