Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? A fiúmmal 5 éve vagyunk együtt, és már 1 éve más lányokat nézeget, és másokra vágyik bármilyen társaságban is vagyunk, vagy akár az utcán is.
Figyelt kérdés
Manapság azzal hozakodik elő, hogy szeretné hármasban egy másik csajjal, akinek az adottságai az én ellentettem. Megkérdeztem miért, szerinte ez normális, mert ő férfi és neki nők tetszenek, de ettől persze szeret meg tetszem neki. Én nőies alkatú vagyok, van kerek fenekem karcsú derekam és átlagos mellem. Ő meg folyton a szilikonos és nagymellű nőkről álmodozik akiknek nem számít, hogy máshol hogy néznek ki a lényeg a nagy mell. Én szeretem őt és nagyon bánt a dolog, ha beszélek róla elvicceli, hogy ne vegyem magamra normális, hogy őneki ilyen vágyai vannak. Én viszont nem így gondolom. Mióta együtt vagyunk és más férfira rá se néztem és nem is fantáziáltam mert ő a fiúm és tiszteletbe tartom, hogy nekem ő az egyetlen. Emiatt viszont bizonytalan vagyok benne, hogy ha hosszútávon vele lennék akkor hűséges maradna-e hozzám, illetve, hogy hosszútávon el tudnám-e tűrni ezt a dolgot. 23L2014. ápr. 20. 20:23
11/14 anonim válasza:
Nekem dagadt nő manoas pasim volt, az is jol titkolta:( kb a lelkemet rombolta le örökre. Kb 5éve volt.
A mostani parom is szereti ezeket a disznókat de nala o atos vagyok!
13/14 A kérdező kommentje:
én igyekszem, elhívom munka után vacsizni, elémegyek ha megtehetem. Csak ez a viselkedés ami aggaszt és nem tudom mit gondoljak
2014. ápr. 21. 09:18
14/14 anonim válasza:
soha, semmiképp se hagyd magad belekényszeríteni a hármasba! ez csak legális félrekúrás, magasról szarják le ilyenkor a férfiak hogy mennyire élvezné a barátnőjük, bele akarják lógatni másba is, ez erről szól. egyáltalán nem természetes, és főleg nem jogos, hogy neki járna az hogy egy másik nővel lehessen, lehet dönteni, te kellesz neki, vagy a kalandozás. az meg nettó parasztság, hogy "de hát ez természetes!" címszó alatt még neked ecseteli, hogy ezt el kell fogadnod, mert ez jár a férfiaknak. menjen az ilyen a bús pi.csába, vagy tanulja meg magában tartani a fantáziálását, amivel tényleg nincs baj, vagy ott az ajtó. én nem tűrném el, nem a haverja vagy, hogy porba alázzon ezzel a hímsoviniszta, szar önző viselkedéssel, ami úgy látom az itt feltett kérdések alapján, hogy mindegyiknek sajátja és mindegyik szerint indokolt és természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!