Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csendesebb, visszahúzódóbb, nem bulizós lánynak soha nem lehet senkije? L/21
Figyelt kérdés
Úgy látom a pasik az ilyen túlzásba vitt festett lányokért vannak oda akiken van egy pár műdolog(nem a szilikonra gondolok, hanem pl. műszempilla), kényesek, állandóan ki vannak nyalva.2014. ápr. 20. 13:27
11/16 anonim válasza:
A csendes, visszahúzódó és a festett lány nem zárja ki egymást. Én csendes vagyok, introvertált, nem járok szórakozni, nem iszok, stb. Moziba, cukrászdába, csendes kávézókba járok el a barátnőimmel, illetve kirándulni, zsúfolt szórakozóhelyre sose. Emllett fősulira járok. És minden nap sminkelek, mert nagyon szeretek, jelenleg sminktanfolyamra gyűjtök. Használok néha műszepillát is, volt már műkörmöm. Mindig "ki vagyok nyalva", imádom a szép ruhákat, cipőket, táskákat, roskadozik a gardróbom a cuccaimtól. Viszont nem vagyok kényes, és bulizós. A kérdésed általánosítás. És volt már egy 1 illetve egy 3,5 éves kapcsolatom. (Hozzáteszem, sminktanfolyam után a következő, amire gyűjteni fogok a szilikon, mert nem szeretem a kis melleimet. De miután meglesz a műtét, ugyanúgy nem fogok eljárni bulizni, és nem fogom mutogatni. Magamért fogom megcsináltatni, ahogy magamnak sminkelek reggelente, és magamnak válogatom össze a napi outfitem is.) 20/N
12/16 anonim válasza:
Mivel fiatal lány vagy nagyon sok pasit megkaphatsz. Az egyetlen gond az lehet, hogy túl magasak az igényeid vagy rossz fiút választasz és egyedül maradsz 35-40éves korodra, akkor már nem sokaknak fogsz kelleni.
13/16 anonim válasza:
Én pont ilyent keresek. aki nem bulizik csak a párjával szeretne lenni.
14/16 anonim válasza:
Az, hogy feltudd magadra hívni a férfiak figyelmét nem feltétlenül kell feltűnősködni, sminkelni magad, vagy kirívó cuccokban mászkálni. Az ilyen lányok olyanok mint a nyitott könyvek, nincs bennük semmi érdekes, 1 szex után meg már elvesztik a "varázsukat". A lényeg a kisugárzásban, és a női diszkrécióban rejlik. Kezdeményezőnek kell lenned, mégis titokzatosnak.
15/16 anonim válasza:
És még le is pontoz..
Tudod senki se fogja rádtörni a házad ajtajat hogy udvaroljon.
Az áldozat hozzáállásod meg különösen taszító.Mindenki hibás rajtad kívül,a szemét pasik,a könnyűvérű többi nő..
Érdekes módon mégis ismerek jópár lányt akik ilyenek de van parjuk.
16/16 anonim válasza:
ahogy jön a nyár, egyre több kétségbeesett lány is van az oldalon :d
az a helyzet hogy csak akkor lehet valakid ha sokat jársz társaságba, mégha az vmi könyvklubb, vagy szubkultúra klub
vagy társkeresőn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!