Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az összeköltözéstől?
Két hét múlva esedékes lenne az összeköltözés 8 hónap távkapcsolat után. Amég csak tervezgettünk, addig minden oké volt, de most, hogy ilyen közel van, nagyon félek. Az egész életemet nehéz anyagi és rossz családi körülmények között töoltöttem, nem merem elhinni, hogy jobb lesz most. Két napja nem lehet hozzám szólni, hisztizek és pánikolok, rettegek, hogy meggondolja magát. Most együtt töltjük a hétvégét, aztán megyek haza, mert el kell intéznem egy két hivatalos dolgot a költözés miatt, meg venni pár dolgot.
rettegek, hogy amég távol leszek, meggondolja magát, és mire mindent elintézek, elhagy. Alapból nagyon jó a kapcsolatunk, csak én vagyok három napja dilis.
Hogy tudnék megnyugodni, és arra koncentrálni, amiket el kell intéznem?
Nem felidegesítést kért, hanem nyugtatást!
Nyugi, nem fog semmi rossz történni. Ám ha összeköltöztök, akkor legyen állásod, hogy a magad lábán is meg tudj állni, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!