Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogyan reagálnátok ezt le ha a barátnőtök ilyet mondana?
Barátnőm napokban kijelentette , hogy nálam unatkozik meg nem szereti hogy olyan családközpontú vagyok. Pl hogy nálunk többnyire családi programokat találok ki közös tévézés beszélgetés teázás stb, természetesen elég időt fordítok arra hogy kettesben csak vele foglalkozzak elvigyem valahova ( gyakran napokon át csak vele vagyok)
nagyon szeretem meg ő is engem. de valahogy mindig lekezelően bánik velem ha éppen azt merem mondani hogy betegség vagy haveri találkozó miatt az adott napon nem tudok vele találkozni. ti mit csinálnátok a helyemben ?
Elk rtad már az elején.
Sokmindent sokáig ráhagytál és a fejedre nött. Mostmár nem lehet nemet mondani semmire, mert balhé lesz.
Ugyanezt rontottam el én is, késöbb rájöttem a hibára, de nem lehetett visszacsinálni. Idövel beleuntam, a kapcsolat megromlott, de nem is akartam helyrehozni. Szakítottunk, visszasírta magát, de semmi nem változott. 3,5 év után lezártam ezt a marhaságot, majd lesz màsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!