Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy a barátom visszamegy az exéhez?
A barátom 3 évig volt együtt a volt barátnőjével. Sose működött a kapcsolatuk. A lány folyron megalázta, megütötte, fenyegette, hogy elhagyja, kihasználta anyagilag. Aztán utána összejött velem. Minden működött, mégnem az excsaj össze nem jött a barátom legjobb barátjával. A lány már tavaly el akarta hagyni érte.
A barátom találkozott vele, visszaszeretett belé, és engem hanyagol. (Annyira nem érdeklem, hogy egy közös zuhanyzásra nem bírom rászedni, nemhogy szexre. Helyette mindig a csajjal lóg.) A csaj látszólag boldog az új barátjával, de amikor észrevetre, hogy a barátomat még érdekli, elkezdte bolondítani.
Pl bekapcsolt egy szerelmes dalt és: "xy-kám (a barátom neve becézve) hallgasd csak..."
Ő meg: "Ó, isteneeeeeem...."
Én meg nem tudom, mit tegyek. Két hét múlva költöztünk volna össze.
Tegnap mondtam neki, szakítok, menjen akihez akar, megijedt és majdnem sírt.
Ez már el van döntve, te csak pótlék vagy, ha az ex füttyentene egyből szaladna vissza hozzá, más kérdés, hogy ez valszeg nem fog megtörténni mert csak szórakozik vele a csaj, de ettől neked még nem lesz jobb. Vess véget a komédiának!
27F
Teljesen mindegy, hogy visszamegy-e, vagy sem.
A lényeg, hogy vissza AKAR menni.
Nehéz neked, tudom.
De legyél erős, mert egy ilyen hülyével nem lehetnél boldog hosszú távon.
Nekem már nincs esélyem?
Beszéltem vele a dologról kétszer is, de mimdkétszer azt mondta, csak bãrátilag tekint rá, nem érez vonzalmat.
"A lány folyron megalázta, MEGÜTÖTTE"
ez mekkora papucs istenem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!