Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátok? /részlet a leírásban/
És feladod? Ilyen egyszerűen? Lenne más megoldás ;)
2014. ápr. 18. 12:45
2/9 A kérdező kommentje:
és mégis micsoda légyszi segitsetek, nekem nagyon fontos ő és eddig ugy tünt neki is én , csak tanácstalan vagyok
Talán ha tennél azért, hogy úgy érezze, érdemes veled
foglalkozni, akkor máshogy látná a dolgokat :)
2014. ápr. 18. 12:48
Ha fontos neked akkor nem hagyod futni. Hívd randira, vagy sétálni és beszéljétek meg a dolgot!
2014. ápr. 18. 12:49
Szia! :)
Szerintem ha komolyan akart volna valamit akkor kibírta volna ezt az időt nélküled (vagy valahogy megoldottátok volna)...vagy úgy érezte nem elég komoly ez az egész köztetek és vár még vissza jöjj és ez kiderüljön...addig meg bűntudat nélkül azt csinálhasson amit akarjon...Vagy csak éppen erre a pillanatra várt hogy megbántásod nélkül burkoltan elmondja hogy nem akar tőled semmit...ezt neked kell tudnod..ha vissza jössz...és megkeres...valószínűleg akar tőled valamit...:)
2014. ápr. 18. 12:50
"Talán ha tennél azért..."
Köszönjük szépen eme emberies tanácsot, kolléga. Majd akkor is írj hasonlókat, amikor a srácot fel akarja jelenteni, mert zaklatásnak veszi a hülye lány.
2014. ápr. 18. 12:52
7/9 A kérdező kommentje:
de akkor szerintetek ha csak barátok vagyunk é tényleg mondjuk h működik is a dolog, akkor utána lehet belőle több? mert igazábol csak néhány honapja ismerjük egymást igy nem igazán vagyunk párkapcsolatban de láthatóan megvolt az összhang és minden a jó irányba haladt
Én azt mnodom, hogy ne hallgass az ilyen megtévedt Ultimate Solution-ökre, mert aztán nagyobbat fogsz esni. Ha a lány kimondta, hogy ez csak barátság, akkor elfogadod, kész. Vagy mit vár ő és mit vársz te magadtól? Hogy értelmetlenül teperj utána? Felesleges. Ha próbálkozni is fogsz, úgyis azt fogod a képedbe kapni, hogy ő már kerek perec megmondta, hogy csak barátság. Úgyhogy nem osztom Ultimate Solution tanácsát, hogy küzdj érte. Nincs értelme.
2014. ápr. 18. 13:09
Ja még annyit, hogy sajnos ez a "csak barátság" szöveg egy örök adu-ász lesz a kezében. Mert ha ő lépni akar, vagy megunja a képed, vagy jön egy jobb, akkor bármikor előránthatja ezt a kártyát, hogy ő csak barátságot akart. Ezt is vedd számításba.
2014. ápr. 18. 13:13
Kapcsolódó kérdések: