Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen nem ciki társkeresőzni, egyáltalán van értelme ott ismerkedni KOMOLY párkapcsolat céljából?
Szia!
Én egy 21éves lány vagyok és egy ilyen oldalon találtam meg a mostani párom.Nagyon sok hülyével ismerkedtem meg,és ahogy valaki írta is,elöbb beszélgessetek msn-en mielött találkozásra kerül a sor.
Én a mostani párommal 2-3hétig csak beszéltünk msn-en és csak utána taliztunk.
Az oldal neve:love.hu
Szerintem jo,mert sok adatot kitudsz nézni az emberböl.(feltéve ha kitölti a teljes adatlapját)
Megtudhatod,hogy:kedvencei(kaja,szín,ital,film,stb)
képeit megnézheted.az ideálját,hogy kit keres.
hova valósi,családi állapota,és még sorolhatnám. DE ami a legfontosabb az az hogy megnézheted,hogy mi célbol van fent:párkapcsolat célból,sex,stb.
Ha nem akarod felturni az egész oldalt,csinákhatsz szükitést is ezen az oldalon.pl:ha nem akarod,hogy tul messze legyen a lány,belehet állitani a keresésnél,hogy hova valósi legyen.Remélem segítettem,és hogy hamar megtalálod az életre szoló párod,ahogy én!:) ja de vigyázz mert vannak azért furi emberek,akik tényleg nem tudom mit is keresnek fent:)de szerintem jo kis oldal. Sok szerencsét!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!