Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sportos testalkat tényleg ennyire fontos? Lányok mit néztek meg legelőször egy srácban, mitől lesz szimpatikus az illető?
Arc nagyon fontos. A lehető legfontosabb, ha a külsőt nézzük. Test is valamilyen szinten az, de az arcot előbb megnézem. Testben tetszik az a "gazellatest". Magas, vékony, szálkás, nem az a kigyúrt állat. De ha nem ilyen, az sem baj, ha az arca jó.
Személyiséget nézve szeretem a humort, a lazaságot. A legkizáróbb ok nálam a nyálasság. Gyűlölöm, ha valaki folyton üzenetekkel bombáz, meg nyal nekem, hogy mennyire gyönyörű vagyok és tökéletes, meg sír, hogy hiányzom, stb. Nem, erre nincs szükségem. A Valentinnap is baromság szerintem. Legyen a párom és a barátom egyben, aki előtt nem szégyenlősködöm, akivel mindent meg lehet beszélni, bármiféle kellemetlenség nélkül.
Szeretem ezen kívül a nyitott és őszinte embereket. Ne kerteljen, én sem szoktam. Csak egyenesen.
Az is nagyon bejön, ha titokzatos, teszi az elérhetetlent az elején. Imádom az ilyet. :P
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!