Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiábrándító egy metroszexuális pasinak, ha a csaj bikinivonalánál picit be vannak nőve a szőrüszők?
Figyelt kérdés
A higiéniai oldala a dolognak rendben van,csak a fent említettel van némi problémám. -ismerkedem egy ilyen sráccal,és nem tudom mennyire lehetek előtte "nyílt". (ha értitek..:D)2014. ápr. 18. 11:04
1/10 A kérdező kommentje:
*SZŰRTÜSZŐK. :D bocsi.
2014. ápr. 18. 11:05
3/10 PearlDiver válasza:
Szőrüsző:
Szűrtüsző:
Ne haragudj, de nem hagyhattam ki :D
Egyébként ha ő ilyen mértékben a külsőségekre bukik, akkor problémázhat rajta... viszont ha ez téged zavar, miért próbálkozol nála? Egy metroszexuálist nem neveznék igazi férfinek, az ilyenekből várhatóan nem lesz jó apa. Feltéve persze, hogy ilyen terveid vannak :)
24F
4/10 anonim válasza:
Metroszexuális nem pasi szomorodjatok meg hanem diszpapagáj. Keresem inkább egy igazi férfit. Mellesleg erre azt tudom javasolni hogy gyantázd vagy csak trimmeld. F23
6/10 A kérdező kommentje:
na.. **szőrtüszők. -csak sikerült. :D csak másoktól hallottam hogy az,egyébként az én szememben egy olasz macsó :P és igen,hosszútávú terveim vannak vele :)
2014. ápr. 18. 11:17
7/10 anonim válasza:
Semennyire! Elfogadom olyannak amilyen!
8/10 anonim válasza:
Na egy metroszexuális férfi az a teljesen kiábrándító
9/10 anonim válasza:
Nekem van egy villamosszexuális ismerősöm. No ő tényleg durva, ő nem viselné el. Szerintem amúgy gyökér az ilyen :D
10/10 Bobi69 válasza:
Ha ilyen metrosextoszexualis pasikat vonzónak tartasz akkor nem lennék meglepve ha minimum bi lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!