Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy élőben is meg tudjuk beszélni?
A barátnőm 4 napja szakított velem telefonban, és neten keresztül. Többször mondtam neki a 4 nap alatt hogy találkozzunk, és beszéljük meg.
Azért nem szeretne velem élőben találkozni, mert szerelmes belém, és fél hogy ha meg lát újra össze akar majd velem jönni.Ezt ő mondta, és a távolság miatt szakított.
Hogyan tudnám elintézni hogy élőben találkozzak vele? Tudom hogy szánalmas amit csinálok, de nem bírok magammal, amíg erről nem beszélünk élőbe nekem nincs lezárva ez az ügy. Köszönöm a kedves/nem kedves válaszokat! :)
"Nincs harmadik személy a dologban, ez ezer százalék. Ennyire megbízom benne, hogy tudjam hogy nincs másik barátja, még tervben sem."
Akkor te mégis pancser vagy. Most fogadok veled hogy van és ez majd egyszer a nem túl távoli jővőben számodra is nyilvánvalóvá válik majd.
Ha nem igy van, elküldhetsz a fenébe, de ha igen akkor annyit elvárok hogy ne felejts el ide visszatérni és beirni hogy én mondtam neked jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!