Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi velem ezt minden pasi? Megérdemlem? L/21
Figyelt kérdés
Eddig mindig a pasijaim szakítottak velem. Volt egy pasim aki csak úgy egy szó nélkül lelépett, meg se magyarázta hogy miért jól elvoltunk. Utána ismerkedtem egy másik pasival találkoztam vele utána nem keresett, majd hónapokkal később akart találkozni de én akkor nem értem rá, ezen mint ha besértődött volna, pedig mondtam neki hogy bármikor találkozhatunk, mégsem keresett utána. Írtam neki Facebookon vissza se írt, és utána letiltott hogy ne lássam hogy ha fent a Facebook chaten. Igaz hogy nem vagyok egy társasági ember, de azért ellehet velem beszélni.2014. ápr. 17. 16:29
11/14 anonim válasza:
Én sem tudok rá válaszolni mert fogalmam sincs milyen a személyiséged.
Abból amit leírtál talán az lehet, hogy úgy érzik nem is akarsz tenni a kapcsolatért csak úgy elvagy, nincs saját véleményed, nem tekinted magad nőnek csak úgy "kapcsolatban vagyunk, hurrá". És ez egészen addig tart amíg rá nem unnak a veled való szexre.
12/14 anonim válasza:
Szerintem is csak a rosszakat fogtad ki,én például személy szerint ilyet biztosan nem tennék,megbecsülném nagyon ha lenne barátnőm.De én meg nem is érdeklem a nőket,szóval ez sem jó...
22/F
13/14 Galaxis. válasza:
Nehéz megmondani lehet, hogy valóban tényleg belenyúltál ezekbe a pasikba. Az, hogy nem vagy társasági ember ahogy állítod magadról az nem azt jelenti, hogy nem lehet kedvelni téged. Sőt én pont a nyugodtabb csajokat nézem ki magamnak mint a fecsegő semmit mondó duma gépekre!
14/14 anonim válasza:
A saját naivságod és a generációnkban jelen levő általános férfiatlan viselkedés áldozata lettél. Nem hiszem, hogy kizárólagosan te vagy a hibás ezekért, de arra azért biztos voltak előjelek, hogy a pasid le akar lépni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!