Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak mit mondjak mer nagyon tetszik és szerintem én is de nem tudom hogy mit mondjak neki hogy összejöjjünk?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 21:44
1/4 anonim válasza:
Csak mond el neki amit érzel, és ha ő is így érez össze jöttök. Nem kell ehhez nagy duma. :)
2/4 anonim válasza:
hívjad randira. teázni, kvzni, kajálni.
moziba ne, mer ott nem lehet dumálni.
vagy vegyél neki valami cukiságot :) úgyis itt a karácsony.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! =)
2009. dec. 21. 21:50
4/4 anonim válasza:
Bokolj neki!És ha látod hogy viszonozza vagy tetszik neki! Akkor vállald fel az érzéseidet!Ha ő is ugy érez akkor nem fogsz koppeani!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!