Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrülten kell egy katona! Hol találok?
Figyelt kérdés
ezt most halál komolyan kérdezem2009. dec. 21. 19:19
11/17 anonim válasza:
Srácok amúgy nagyon sok lány beindul az egyenruhától, bár inkább az ilyen katonás jellegűtől, szóval most nem kell poénkodni, hogy a mekis egyenruhától. Bár arra is biztos van jelentkező:)
Én is imádom a katonákat filmekben is, és az is jó, amikor mondjuk valami rendezvényen látom őket. Vonzz minden bennünk, de persze még sose volt katona fiúm, meg hát nem is ez alapján ismerkedek. De ez amolyan fétis jellegű nálam... És a kommandósok is bejönnek.
A kérdezőnek pedig sok sikert;)
12/17 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok vele ahogy Te!:) De én bízom benne, hogy egyszer összehoz a sors egy igazi katonával:)
2009. dec. 21. 20:00
14/17 anonim válasza:
Hát, nem biztos hogy olyan jó az.. Én ismertem olyat, aki ki volt képezve mindenre, de a férfiasságát sajnos leginkább csak az oldalán hordta, pisztoly formájában...
15/17 anonim válasza:
Biztos, hogy a katonákra gerjedsz? Vagy csak egy kanos csávó kell?:P
16/17 anonim válasza:
Javaslom a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemet és környékét, ha jól tudom az egyetemen civil képzés is van!
17/17 anonim válasza:
én a katonát másra értettem
pl kell egy csáp a huszáromra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!