Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam hátha sikerül?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány aki nekem nagyon bejön csomót gondolok rá stb néha ottszokott lenni sulinkba is.Pár napja dobta a bartája mert öszejött mással meg stb elég szemét volt.Tegnap beszéltem a lánnyal msnen kb ugyanúgyvan ő mint énvoltam nemrég mikor velem szakítottak.Elmesélte mivan stb kb ugyanaz mint ami velem is történt nemrég.Meg beszéltünk másról is és csomó mindenbe teljesen egyformák vagyunk pedig nemtudtunk sajna sokat beszélni.Aztán én kérdeztem hogy nem-e akar találkozni élőben és elmenni valahova dumálni esetleg mert most megy a faterjához ahol nincs net.És elég boldogan mondtam hogy dehogynem jo találkozzunk stb meg olyan tiszta jókedve lett ahogy beszélt velem.... Szerintemtek így hogy kb egy hete szakított vele a barátja próbáljak azért valamit tenni? Nem akarom rögtön ha neki így rögtön gyors akkor megértem és várok ha kell nem csak megfektetni akarom őt hanem tényleg összejönni vele esetleg.Szerintetek próbáljam meg így ezekután?2009. dec. 21. 18:53
1/3 anonim válasza:
Ilyenkor mindenki sebezhető. Próbáld szerintem felvidítani és megvigasztalni, de ne nyomulj.
2/3 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel, először csak érezzétek jól magatokat, nem feltétlen kell csak barátkozni, azért, mert sebezhető még van józan esze és érzései :) Persze ne nyomulj nagyon, de össze fog ez jönni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Hát köszi énsem akartam am nyomulni :)Hát kiváncsi leszek csak azabaj hogy énmár annyira beleestem :S Hát vagy pofáraesés vagy vigyor :)
2009. dec. 21. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!