Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy az exbarátnőmmel keressük egymást, majdnem minden nap beszélünk, féltjük a másikat?
Szia. Én meg az exem, ugyan így vagyunk: sokat beszélünk és féltjük egymást... :S
De őszintén szólva én még valamennyire szeretem. Minthogy kiderült ő is érez még valamit :/ (pedig van nekem is barátom. Ez miatt nem nagyon tudok dönteni)
Talán tényleg mélyen, érezhet még valamit. :) Remélem tudtam segíteni...
Nekem egy exem van, aki olyan mintha a bátyám lenne. És biztos hogy ő sem érez semmi szerelem félét irántam. sokszor beszélünk, telefonon, vagy élőben, de teljesen baráti a dolog. Én is féltem őt, ő is engem. Van új barátnője, aminek örülök. A nő sajnos nem nagyon kíváncsi rám, de abba sem szól bele, hogy tartjuk a kapcsolatot, szerintem érzi hogy tőlem nem kell félnie :)
Úgyhogy van ilyen, de ha azt mondja a volt barátnőd. hogy a barátod sem akar lenni, akkor nem tudom mi a helyzet.
Ja, és az is fontos e mellett, hogy amikor szakítasz valakivel, az nem úgy történik mintha elvágnál egy cérnát pl.. Természetes h az eddigi érzések nem múlnak el egy kettőre. Idő kell hogy ülepedjen a dolog, de ti nem hagyjátok ezt, az által hogy keresitek egymást.
Megkérdezhetem hogy első komoly kapcsolatotok volt?
Mert ha igen akkor máris érthető a dolog:)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!