Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lephetném meg párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lephetném meg párom csak úgy spontán? /18L/

Figyelt kérdés
olyasmire gondolok, amit nem megveszek, hanem készítek esetleg.. ilyen kis apróság, de mégis olyasmi ami jól esik neki, és érzi, hogy szeretem?
2009. dec. 21. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
a fiúk mindennek örülnek, amit a bnőjük csinál nekik sztem, leg. én igen. akármi az. lehet h ezzel nem sokat segítettem. :\
2009. dec. 21. 17:26
 2/10 A kérdező kommentje:
hát köszönöm azért :)
2009. dec. 21. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

sütemény!!!

Én imádom amiket barátnőm készít, akár sütemény, akár valami meleg kaja ebédre, bármi. Csak nem szokott meglepni, csak nagyon ritkán. De szerintem ez tök jó, nekem biztos tetszene.

2009. dec. 21. 17:54
 4/10 A kérdező kommentje:
köszii :)
2009. dec. 21. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szívesen :) De eszembe jutott még valami. Csinált nekem párszor gyöngyökből ilyen kis állatfigurát, meg ilyen szívecskét amiben benne van a monogramunk és asszem vasalóval kilapította. Vagy valami szexi fotó, vagy akármilyen aranyos kép saját magadról. Én ezeknek örülök. De mindennek, amit tőle kapok :)
2009. dec. 21. 18:01
 6/10 A kérdező kommentje:
tényleg köszööönööm!!! :)
2009. dec. 21. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

-kedvenc csokiját szoktam elrejteni táskájában/kocsiban,ő meg megtalálja meloban/otthon...néha "életmentő":D

-kis cetlik,ráirva akármi (hiányzol,ezt és ezt csinálnám,ha ittlennél,fantáziádra bizva)...valoszinű megbeszéltnél hamarabb látod...

-elintézek neki dolgokat (elhozni vmit,megszerezni,ha nincs ideje,időpontot kérni,pasi lévén minden ilyet utál)...és imádja,hogy az ilyeneket elintézem,ha csak egy telefon is...

-szexi ruciban várni...ritka ha vkinek nem jön be...

-kompromitálo mms...

-süss neki/főzz neki finomat...hacsak nem kaloriákat számoló pasi,akkor imádni fog...

-maszirozás...mindenhol...

-szextársasjáték,segédeszközök,persze csak ami belefér

-fürdesd meg...

-kérdezd meg tőle: "mesélj,milyen votl a napod?"...pasiknak is kell ez,nemcsak nekünk...de hagyd békén ha nyügös...

2009. dec. 21. 18:47
 8/10 A kérdező kommentje:
hát köszönöm:) én itt új vagyok, és tökre jól esik h azonnal kapom a válaszokat, amit már ki is próbálhatok napokon belül :) a cetlis nagyon tetszik :) :D
2009. dec. 21. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:

F Ő Z Z !!

biztos meglepődik. vagy mosd ki a szennyesét.

2009. dec. 21. 22:05
 10/10 anonim ***** válasza:
üvegfestékkel csinálj neki vmit (:
2010. jan. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!