Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lephetném meg párom csak úgy spontán? /18L/

sütemény!!!
Én imádom amiket barátnőm készít, akár sütemény, akár valami meleg kaja ebédre, bármi. Csak nem szokott meglepni, csak nagyon ritkán. De szerintem ez tök jó, nekem biztos tetszene.

-kedvenc csokiját szoktam elrejteni táskájában/kocsiban,ő meg megtalálja meloban/otthon...néha "életmentő":D
-kis cetlik,ráirva akármi (hiányzol,ezt és ezt csinálnám,ha ittlennél,fantáziádra bizva)...valoszinű megbeszéltnél hamarabb látod...
-elintézek neki dolgokat (elhozni vmit,megszerezni,ha nincs ideje,időpontot kérni,pasi lévén minden ilyet utál)...és imádja,hogy az ilyeneket elintézem,ha csak egy telefon is...
-szexi ruciban várni...ritka ha vkinek nem jön be...
-kompromitálo mms...
-süss neki/főzz neki finomat...hacsak nem kaloriákat számoló pasi,akkor imádni fog...
-maszirozás...mindenhol...
-szextársasjáték,segédeszközök,persze csak ami belefér
-fürdesd meg...
-kérdezd meg tőle: "mesélj,milyen votl a napod?"...pasiknak is kell ez,nemcsak nekünk...de hagyd békén ha nyügös...

F Ő Z Z !!
biztos meglepődik. vagy mosd ki a szennyesét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!