Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Nincs kedvem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nincs kedvem a csajokhoz/csajomhoz!?

Figyelt kérdés
Szóvl van csajom, szeretem, meg minden, de most már egy hete nincs kedvem hozzá, még beszélni sem akarok vele, meg úgy senkihez, más csajok sem izgatnak fel, mi van velem? Ilyen nagyon kedves gyerek vagyok, mostanában, ami szokatlan, de nincs kedvem semmihez, senkihez... Ez most miért van? Egyszerűen nem vágyok semmire, senkire, és itt van barátnőm is, aki szép, meg aranyos, de nincs kedvem hozzá, egyszerűen.
2009. dec. 21. 17:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
hát sztem elég sok mindenkivel előfordul, h egy idő után megunja a másikat..valahogy újítani kéne :) csináljatok olyan dolgokat, amiket eddig nem, találkozzatok kevesebbet egymással és többet a barátokkal. ha egy idő múlva sem hiányzik jobban, akk szerintem nincs mit tenni..
2009. dec. 21. 18:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát jójó, de más csajokhoz sincs kedvem... Hogy mondjam.. Nincs éhségem.. Sem szeretet, sem szex... Semmilyen. Olyan üres vagyok, vagy nem tudom.
2009. dec. 21. 18:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pár napot tölts egyedül, ne találkozz a barátnőddel, ne gondolj a csajokra. Hátha visszatér a kedved. Egyébként szerintem is depis vagy, viszont ha valakinek a szerelméhez nincs kedve, ott tényleg baj lehet.

Az is lehet, hogy csak fáradt és kimerült vagy. Próbálj egyedül tölteni pár napot és gondolkodni kicsit.

2009. dec. 21. 18:18
 14/21 anonim ***** válasza:
47%

véletlen nem 13 évesen kezdtél szexelni hetente mindig mással és stb, mert lehet hogy kiégtél...

ha nem ilyen vagy bocsi, akkor nincs 5letem

2009. dec. 21. 18:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Helló! Ez előfordul. Kicsit becsömörlöttél, de hidd el elmúlik, pár nap és minden a régi lesz. :)
2009. dec. 21. 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha nem görcsölnél ezen? Mondjuk foglald le magad mással, menj bulizni, menj el haverokkal.. De azért áruld már el a korodat légyszi, mert lehet neked nem is kéne még komoly kapcsolat! Egyszer én is jártam így( csak én nő vagyok). Akkor elmentünk a pasimmal bulizni, kicsit leitattam, és kiszemeltem számomra egy tök jó Nőt, akiről sokat beszéltem a páromnak, és elkezdtem ráizzítani a Nőre! Aztán beszélgettünk Vele, és megkértem a páromat, hogy a kedvemért csókolja meg! ( nem ment olyan könnyen, de sikerült) Olyan féltékeny lettem, hogy egyből észhez tértem.Többet nem került arra sor, hogy : "Nincs kedvem a pasimhoz"
2009. dec. 21. 19:22
 17/21 Thurston ***** válasza:
100%
Van valami kreatív hobbid? Ha így érzem magamat, az annak a jele, hogy muszáj alkotnom. Rajzolj, zenélj, vagy akármi.
2009. dec. 21. 19:55
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
ez siman elofordulhat barkinel. ulj le wowozni. ket napot jatszol utana csajt akarsz. ket het csaj aztan megin' wow. de igazabol mindegy h mi csak ne csaj.
2009. dec. 21. 19:56
 19/21 A kérdező kommentje:
Á, nem tudom. most összevesztünk... De az a legrémisztőbb, hogy ez sem zavar.
2009. dec. 21. 22:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez baromi érdekes, hormonális lehet v nemtom...

Velem akkor van ilyen, amikor egy csaj érdekel nagyon, hogy semmihez nincs kedvem (semmi máshoz...)

2009. dec. 22. 02:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!