Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerettessem meg a barátomat anyukámmal? 19/L
Az anyám nem szereti a barátomat, és nagyon rosszul esik, hogy nem akarja, hogy vele legyek, nem fogadja el.
(több mint egy éves kapcsolat)
Van rá oka? Esetleg megbízhatatlan a srác? Ápolatlan? Alpári? Naplopó?
Mert ha tanul vagy már dolgozik és rendes, akkor nem értem mi baja lehet vele. Nincs arra mód, hogy elköltözz hazulról? Én a helyedben (ha már nem tanulsz és még nem is dolgozol) keresnék egy állást és közös albiba mennék vele. Ha meg dolgozol és ő is, akkor menjetek külön, beszéljetek erről. Vagy ha még nem dolgoztok, csak sulisok vagytok, akkor meg a menj a srácékhoz te.
Még tanul, egy elég jó hírű gimnáziumban, rendezett életkörülményei vannak, és nagyon szeret.
Semmi baj nincs vele, de anya még a barátaimat sem nagyon szereti.
Van egy húgom, és érdekes módon neki mindent megenged, bulizni jár mindenféle emberekkel, nekem meg még azt se engedi hogy akkor találkozzak a barátommal, amikor szeretnék.
Rendben, megnézem.
ó ez anno nálam is így volt, öcsémnek minden lehetett, minden barátja barátnője fasza volt, nekem semmit nem lehetett nekem a haverjaim is idióták voltak anyám szerint,
eleinte sok vitánk volt emiatt, sok volt nem szólunk egymáshoz, aztán ez elmúlt
Nekem volna egy tippem, de még én is kimoderálnám magam ha ideírnám.
Mindenesetre egy próbát megérhet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!