Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ilyen hajjal hátrányból indulnék?
Mint a képen bekarikázott személynek.
Sajnálom, ha valakinek (vagy mindenkinek) nem fog tetszeni. Akkor így jártam :D De akkor is ilyet szeretnék.

Nálam már a korod hátrány :)
21 éves vagyok.

Párkapcsolatban élek, de ha nem is élnék abban, nekem soha nem jöttek be a hosszú hajú pasik. Ez a stílus meg még úgyse. Szóval nálam nem hogy hátrányból, de semmilyen eséllyel nem indulhatnál.
De ettől függetlenül, ha te ilyet szeretnél, akkor legyen ilyen a hajad.:) A lényeg, hogy jó érezd magad. És van, akinek ez is bejön, tehát biztos megtalálod a párodat is majd.:)
Szóval hajrá! De ha éppen nem leszel ez miatt túl szerencsés a csajozásban, akkor azért ne lepődj meg. Mert szerintem a lányok többségének ez a stílus nem jön be.

7: Arra egyelőre nem sok az esély. Ének tudásom még nem fedezték fel, hangszeren nem tudok :D
8: Nem is nagyon érdekel, mert hosszúra meghagyom akkor is, ha emiatt nem illek bele a képbe...
Csak, hogy a lányoknak mennyire tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!