Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok. Ilyen hajjal hátránybó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ilyen hajjal hátrányból indulnék?

Figyelt kérdés

[link]

Mint a képen bekarikázott személynek.

Sajnálom, ha valakinek (vagy mindenkinek) nem fog tetszeni. Akkor így jártam :D De akkor is ilyet szeretnék.

2014. ápr. 14. 17:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Rock and Roll Jjjeeeeeeeee
2014. ápr. 14. 17:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a szomszéd néni haja.
2014. ápr. 14. 17:53
 3/14 A kérdező kommentje:

1: Úgyvan :)

http://www.youtube.com/watch?v=JEoxSFhJ2qU

Na de jöhetnek a válaszok.

2014. ápr. 14. 17:54
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem hátrány ,barátnőmnél előny 14/L
2014. ápr. 14. 17:54
 5/14 A kérdező kommentje:

Nálam már a korod hátrány :)

21 éves vagyok.

2014. ápr. 14. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban élek, de ha nem is élnék abban, nekem soha nem jöttek be a hosszú hajú pasik. Ez a stílus meg még úgyse. Szóval nálam nem hogy hátrányból, de semmilyen eséllyel nem indulhatnál.

De ettől függetlenül, ha te ilyet szeretnél, akkor legyen ilyen a hajad.:) A lényeg, hogy jó érezd magad. És van, akinek ez is bejön, tehát biztos megtalálod a párodat is majd.:)

Szóval hajrá! De ha éppen nem leszel ez miatt túl szerencsés a csajozásban, akkor azért ne lepődj meg. Mert szerintem a lányok többségének ez a stílus nem jön be.

2014. ápr. 14. 17:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Kivéve ha valami gigantikusan nagy rocksztrár leszel. Na akkor te indulhatsz az első sorból a csajok felé.:)
2014. ápr. 14. 17:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Sz.rd le mi tetszik a többségnek, szerintem tök jó! :D
2014. ápr. 14. 18:02
 9/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon metál. Nekem is volt, de már kinőttem belőle......persze a zenei izlés megmaradt. :D Hail and kill!
2014. ápr. 14. 18:10
 10/14 A kérdező kommentje:

7: Arra egyelőre nem sok az esély. Ének tudásom még nem fedezték fel, hangszeren nem tudok :D

8: Nem is nagyon érdekel, mert hosszúra meghagyom akkor is, ha emiatt nem illek bele a képbe...

Csak, hogy a lányoknak mennyire tetszik :)

2014. ápr. 14. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!