Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azért nem tetszem a nőknek, mert olyan szakállam van, mint Kossuth Lajosnak? Csúfolnak is miatta. Ez már tényleg nem divat? Már úgy megszoktam.
A 19-es egy tipikus XXI. századi agymosott nőnek látszó élőlény...
36 F
NE! hát ezen bekönnyeztem xd
de amúgy .. sajnálom de a szakáll legtöbb nő szemében gusztustalan
a kisfiús arcra meg sokan buknak.. szerintem próbáld ki :) vagy a borostát ha mindenképp szőrt akarsz :D de szabadulj meg Kossuth szellemétől! :D
En szemelyszerint a szakallat nem szeretem nem tetszik. Es sok no igy van vele. En a Borostat szeretem. es azert megertem azt amit a lany hozzaszolo irt, hogy a baratja szakallat novesztett blabla es addig nincs semmi.... de en inkabb kozolnem vele h nekem nem tetszik..
Az elozo kapcsolatomba a parom megnovesztette a szakallat meg a bajuszat mert neki ugy tetszik de neki nem allt jol szerintem... en szimplan ketnapig mondtam neki h nekem nem tetszik es kerem borotvalja le semmi reakcio.. 3. napon mondtam neki h ha nem szedi le en fogom legyantazni es annak nagyon nem fog orulni.. tudja h nem szokasom ilyenekbe viccelni leszedte es rajott egyszerubb kezelni meg nem viszket az alla.
Meg az a gond h erzekeny a borom.. es piros volt a nyakam folyamatosan meg a vallam ha hozzam bujt alvasnal :( (jaa es en szeretem csok kozbe a ferfi ajkat erezni es nem a szort... es szeretem puszilgatni is az arcat... es ott sem a hosszu szort:D)
A masik ha te szeretnel egy not (X) akinek nem tetszel szakallal, de van egy no (Y) akibek tetszel de teged nem vonz a kulsoje.. Akkor inkabb borotvalkoznal Xert vagy megelegednel Y vaaagy maradsz maganyos..te dontesz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!