Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti ha le akartok valakit rázni, akkor?

Figyelt kérdés

Tegyük fel: van egy pár napja tartó távkapcsolatod. Le akarod rázni a barátnődet, de úgy, hogy ne bántsd meg, mert látszik rajta, hogy ő már megkedvelt téged. Ráfogod, hogy a táv miatt. A csaj viszonylag jól fogadja a híreket, megértően helyesli, hogy miért érzel így.

Pár napra rá felkeresed a csajt neten. ---> Na ezt a lépést magyarázzátok el nekem, miért. Ha szakítasz a lánnyal, miért írsz neki?

1. Csak hogy megnyugodj, hogy a csajjal minden oké, és hogy nem bántottad meg nagyon szegényt.

2. Talán még később újrakezdhetitek, és jóba akarsz maradni vele mint barát.

3. Magad sem tudod, miért írtál neki, de jól esett.

4. Valójában nem is akartad lerázni, de tényleg zavart a távolsága. Barátnak megfelel.

Távkapcsolat volt, pár napig tartott, már nem tök mindegy, ha esetleg a csajt rosszul érintette a szakítás? Úgyse találkoztok már soha többet....

Valaki tudna erre jó magyarázatot adni?

2014. ápr. 14. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
5. Rájött hogy heti 1 punci még mindig több mint a semmi.
2014. ápr. 14. 11:24
 2/4 A kérdező kommentje:
#1: van ő neki elég puncija a közelben is, nem hinném hogy nem akadna, elég jó pasi, könnyen talál másikat... :)
2014. ápr. 14. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Még nem voltam ilyen helyzetben, nem tudom. Igazából bármelyik elképzelhető.
2014. ápr. 14. 14:29
 4/4 CptTomato ***** válasza:
A távkapcsolat szar... és most nem tudja eldőnteni hogy akarja-e vagy nem... logikus volt a szakítás... de megbánta... de ha megint összejönnétek lehet megint megbánna...szerintem hagyd a fenébe...
2014. ápr. 14. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!