Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy sátánista vagyok?
Figyelt kérdés
Én sátánista vagyok (ne tessék elítélni!) és a legjobb haverom keresztény, de mi nem ítéljük el egymást e miatt! /kérlek ti se tegyétek/!! barátnőmmel 2hónapja vagyunk együtt még nem tudtam neki elmondani ,hogy milyen hitem van. / ő keresztény szóval emiatt is elég nehéz /
17F
2014. ápr. 13. 14:25
21/38 anonim válasza:
Sátán = gonosz.
Sátánista = gonosz szolgája, életgyűlölő, gonosz ember.
Minezen az általánosítás?
22/38 anonim válasza:
állj elé és mondd el:
imádod a gonoszt, tagadod a szeretet
semmi köze ahhoz, hogy önzésed okán mit művelsz, kit kefélsz, mikor érsz rá vele foglalkozni
ha éppen megverni van kedved, megteszed
és karácsonykor káromkodni, Istent átkozni és szidalmazni akarod
szerintem teljesen beléd fog szeretni
ha nem teszed, divatmajom vagy, és nem sátánista
25/38 anonim válasza:
EZ a színvonalad? Úristen. Micsoda két agyonművelt észkombájn. :D Szerintem neked fogalmad sincs róla, hogy mi az a sátánizmus, csak láttál jutyubon egy videót, megtetszett a szó, és kijelentetted, hogy te bizony mostantól sátánista vagy. GRATULÁLOK! :D
26/38 anonim válasza:
Utolsó,szerinted mi a sátánizmus?
27/38 A kérdező kommentje:
2éve vagyok sátánista./ez a vidi kb. egy hetes/
2014. ápr. 13. 16:56
28/38 anonim válasza:
Én inkább a kérdezőt kérdezném: Neked mit jelent a sátánizus? Mitől érzed magad sátánistának?
29/38 A kérdező kommentje:
számomra ez:SZÁMOMRA!!!Sátánt nem úgy nézik mint egy Istent, más elvei vannak, és igen (ahogy én hiszek benne) volt Antikrisztus és tényleg fekete mágiát használt. Démonok pedig nem démonok (mármint én így gondolom) hanem a Sátán angyalai.
2014. ápr. 13. 20:16
30/38 anonim válasza:
most ha a sátánt nem nézed istenként, akkor a démonok hogy lehetnek az angyalai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!