Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél ragaszkodóbb egy lány, annál inkább menekül a fiú? Hogy van ez? Szerintetek én túl ráakaszkodom?
Észrevettem,hogy minél jobban ugrálok és hajtok, a barátom annál jobban vesz semmibe.
Volt egy nagy veszekedésünk is pár hónapja,mert már alig akart velem találkozni mindig kibúvókat keresett. Úgy volt,hogy szakítunk,de akkor pánikba esett,és szó szerint könyörgött,hogy még egyszer próbáljuk meg,mert nagyon szeret és változtatni fog.
Egy darabig jól ment minden,úgy döntöttem,hogy akkor mindent újra elejétől, tiszta lappal.Szerettem volna,ha esténként egy kicsit beszélünk telefonon,ha az nap nem találkozunk mondjuk suliban sem. Meg azt,hogy néha írunk egymásnak smseket,ha nem vagyunk elfoglalva vagy valami.
Sosem rinyáltam, amiért minden hétvégén kocsmázott meg itt ott volt a haverokkal,de azt szerettem volna,hogy velem is töltsön annyi időt, ne hanyagoljon el.Mindenhova elment velük,de ha én szerettem volna,hogy akkor velem maradt volna sétálni vagy nem jött volna hozzám. Ha elmondtam,hogy ez rosszul esik,akkor én vagyok a rossz,aki folyton veszekszik vele.(pedig csak beszélni akarok ilyenkor vele)
Vagy ha elutazik több időre, nem várom el,hogy folyton hívogasson,de ha van rá lehetősége és én is fent vagyok akkor 3percet szakítson rám is,ne rögtön rázzon le azzal a dumával,hogy most megy inni.És ha erről mondok valamit újra én vagyok a hisztis, aki csak veszekszik vele...
Én azért szeretném ezeket a dolgokat a kapcsolatba,mert szeretem őt,és szeretném ha én is fontos lennék valakinek.Viszont nem látom át,hogy ez már túlzás,túl 'nyomulok' vagy ennyire még lehetne figyelmes valaki velem?17L
Akkor most már szinte biztos vagyok benne,hogy nem én vagyok a 'hisztis kötekedő liba,aki mindig csak veszekedni akar'amiért ilyen dolgokat elvárnék és rosszul esnek.És az a rossz,hogy én nem veszekedni akarok vele,szimplán csak elmondom mi bánt,de ő már annak veszi és mindig lekoptat,hogy ''nem veszekszem folyton,fejezd be'' így esélyem sincs elmondani mi van, mert rá se figyel...
Egyébként 60km van köztünk...
Figyelj, jó ez a kérdés. Én úgy gondolom nem vagyunk egyformák, meg lehet érteni téged is és a barátodat is, különböző a mentalitásotok és a kapcsolatról alkotott nézeteitek is, hogy érthetőbben fogalmazzak más a szeretetnyelvetek, máshogy fejezitek ki magatok, ezért elbeszéltek egymás mellett. Ami azt illeti én sem szerettem sosem a telefonálgatást, sms küldözgetést, én nem így fejeztem ki az érzelmeimet sosem, nekem ez nem törődés, de sok lány van aki olyan mint te és tőlük is megkaptam, hogy nem törődöm velük, én is azok közé tartozom akik azt mondják sokkal érdekesebb lehet egy kapcsolat ha a felek nem lógnak mindig egymáson, de nem mindenki látja így. Szerintem ti nem igazán egymáshoz valók vagytok, neki egy önállóbb, magabiztosabb lányra lenne szüksége, neked meg egy gyengédebb, romantikusabb, érzelmesebb beállítottságú fiúra.
Mi tetszett neked ebben a srácban amikor összejöttetek és most nem a külső a lényeg, hanem a személyiségében mi fogott meg?
:(
Tisztában vagyok azzal,hogy különbözőek a mentalitások, meg az,ahogyan kifejezzük a szeretetünk, viszont ez egy éven belül változhat? Mert engem pont az fogott meg benne eleinte,hogy még együtt sem voltunk,de baromi figyelmes volt...sokat akart velem találkozni, 'középúton' beszéltük meg,hogy találkozunk és mindketten elintéztük, de erre már ő azt mondja,hogy unja a buszozást. Vagy még az elején ő küldözgetett nekem folyton sms-eket hogy mennyire hiányzom neki és örülne ha vele lennék stb és mindig tervezgettük a találkákat, s mondogatta,hogy mennyire várja már őket...
Tehát épp az fogott meg benne,hogy végre valaki figyelmes és törődik velem.
Erre meg most ez van és nem akarja észrevenni a változást,nem akar beszélni róla,hogy min javítsunk,ha mondok valamit,hogy milyen rossz már,vagy megváltozott akkor hisztisnek hív és meg sem próbál megérteni.
És akkor merült fel bennem a kérdés,hogy normális-e ez így és tényleg én vagyok túl sértődékeny?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!