Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy ideig azt hittem hogy csak nagyon passzolunk mint barátok, de rájöttem hogy ez számomra kicsit több. Nincs tapasztalata a fiúkkal sem igazán szóval nem tudom hogy ő khmm... milyen beállítottságú. Hallottatok már ilyen esetről? Mi lett belőle? Nem szeretném mint barátot sem elveszíteni.

Köszi 16/L

2014. ápr. 7. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Na én voltam már igy és jártunk is.:D én úgy adtam be neki h poénkodtam h mi lenne ha ugy szeretem és hát amikor mondta h nem probléma elmondtam neki h komolyan gondoltam.Aztan minden happy enddel végződött :D
2014. ápr. 9. 18:46
 12/14 anonim ***** válasza:
na mi történt??
2015. jan. 1. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Én vagyok a hosszú válaszoló.

Milyen ironikus, hogy két hónappal azután, hogy azt leírtam mégis mindent bevallottam annak a leszbikus barátnőmnek, akiről írtam, és visszautasított (azzal az indokkal, hogy túl régóta vagyunk barátok), és akkor teljesen megszakítottam (én) vele a kapcsolatot, és azóta egy szót sem beszéltünk...

Szóval most már teljes tapasztalatból mondom, hogy óvatosan, mert semmi nem jelent semmit.

2015. jan. 4. 17:59
 14/14 anonim válasza:

Nekem is dettó ez volt, februárban kezdtem el érezni iránta valamit de azt hittem csak egy erős barátság, meg nem is tudtam,(szerintem ő sem) hogy lányokhoz is vonzodik. Aztán volt is egy barátja, de szinte soha nem találkoztak,(2 hetente 1x) mert a lány mindig velem akart lenni. Aztán sokszor szóba jött meg írtuk egymásnak hogy "szeretlek" és egyszer kérdeztem hogyan szeret. És akkor írta hogy úgy, mint a szerelmesek. Azóta minden happy(június óta tart ez), nem vagyunk együtt, vagyis nem volt kimondva, de teljesen olyan minden, mintha együtt lennénk. :D

15/L

2016. szept. 18. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!