Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe. Mit tegyek?
Egy ideig azt hittem hogy csak nagyon passzolunk mint barátok, de rájöttem hogy ez számomra kicsit több. Nincs tapasztalata a fiúkkal sem igazán szóval nem tudom hogy ő khmm... milyen beállítottságú. Hallottatok már ilyen esetről? Mi lett belőle? Nem szeretném mint barátot sem elveszíteni.
Köszi 16/L
Én vagyok a hosszú válaszoló.
Milyen ironikus, hogy két hónappal azután, hogy azt leírtam mégis mindent bevallottam annak a leszbikus barátnőmnek, akiről írtam, és visszautasított (azzal az indokkal, hogy túl régóta vagyunk barátok), és akkor teljesen megszakítottam (én) vele a kapcsolatot, és azóta egy szót sem beszéltünk...
Szóval most már teljes tapasztalatból mondom, hogy óvatosan, mert semmi nem jelent semmit.
Nekem is dettó ez volt, februárban kezdtem el érezni iránta valamit de azt hittem csak egy erős barátság, meg nem is tudtam,(szerintem ő sem) hogy lányokhoz is vonzodik. Aztán volt is egy barátja, de szinte soha nem találkoztak,(2 hetente 1x) mert a lány mindig velem akart lenni. Aztán sokszor szóba jött meg írtuk egymásnak hogy "szeretlek" és egyszer kérdeztem hogyan szeret. És akkor írta hogy úgy, mint a szerelmesek. Azóta minden happy(június óta tart ez), nem vagyunk együtt, vagyis nem volt kimondva, de teljesen olyan minden, mintha együtt lennénk. :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!