Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan találhatnék valakit, ha még sohasem volt barátnőm?
1. ha valaki bejön ne ezzel indíts, és jobb ha ezt a témát az első pár hétben hanyagolod.
2. csak azért mert eddig nem volt, az nem azt jelenti, hogy soha nem is lesz.
a barátom 21 éves, és én vagyok az első barátnője. egyikünk sem kereste a másikat, egy baráti házibuliban ismertük meg egymást, és egy szót nem beszéltünk egymással egész este. akkor nem is tetszett igazán, de elkezdtünk beszélgetni facen és - mivel elég teszetosza - randira hívtam.
3. ne stresszelj rá! majd lesz, ne aggódj. addig élvezd ki, hogy senki nem hisztizik, nem eszi meg a csokidat és nem kell megvárnod amíg "még 5 perc" alatt elkészül. :D sportolj, lógj a haverokkal (ha kimozdulsz kicsit több az esélye, hogy találsz is valakit, mintha otthon ülsz a gép előtt és a gyakori kérdésekbe írogatsz :D), csinálj amit szeretsz!
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!