Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem kérdés, beszélgetés, mert nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szóval?
Úgy értem, hogy 16 éves lány vagyok, és valamiért (gőzöm sincs miért) nem vágyom arra, hogy minden pénteken és szombaton bemenjek a városba bulizni. Nem akarok berúgni. Tudom, ha bemegyek az nem egyenlő az ivással, de nálunk a suliban, sajnos igen.
Most meg kéne győzzelek, hogy amúgy nem vagyok annyira szabálykövető, szeretem az illegális dolgokat, csak nem azokat amik az egészségemet károsítják ilyen félelmetesen fiatalon.
Szerintetek mennem kéne? Hozzá kell még tenni, hogy vannak barátaim és nagyon szeretem őket,ők sem mindig járnak, csak mostanában lett ilyen felkapott a dolog. Csak a baj az, hogy a haverjaim sem együtt mennek, hanem külön-külön, más emberekkel, amit szintén nem értek de ez már tényleg másik kérdés :D
Én nagyon ráuntam erre az eljárunk-bebszni hülyeségre, mióta nem járok el minden pénteken szombaton azóta azokkal a "barátaimmal" meg is szakadt a kapcsolat. Szerintem nincs ezzel semmi baj, örülj neki. Már énse érzek késztetést ilyesmire. Jóvolt, szépvolt megvolt kész. Csináld azt, ami boldoggá tesz. :P
L/17
dehogy baj
én 21 leszek (fiú) de én sem élek ilyesmivel
nem kötelező :D ha neked így jó, akkor így éled az életed
ömm.. nem csak úgy lehet bulizni, hogy 2-3 ember "megfarkal" és részegen tántorogsz haza. Engem pl nagy bulizósnak tartanak, de soha nem tántorgok, és soha nem kúrok össze vissza de még csak smárolni se szoktam fiúkkal. -tudom tudom sok ilyen van, de ne általánosítsunk ha lehet-
Mindamellett nagyon igénylem a magányt, hogy egyedül lehessek, vagy a közeli barátaimmal. Nincs ezzel semmi baj, ha neked a bulik, koncertek ilyesmik nem jelentenek örömöt akkor minek mennél? Csak fölösleges pénzkidobás lenne. Bár szerintem egyszer mindenkinek ki kell próbálni -minőségi társasággal, minőségi zenével-, mert "egy jó koncert megválthatja a világot." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!