Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz a mondás?

Figyelt kérdés
Addig nem tudsz kiszeretni valakiből, míg nem találsz mást, akibe bele tudsz szeretni.
2014. ápr. 5. 16:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Szarok a piros kézre :D
2014. ápr. 5. 16:30
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmi bánatos, a kérdés elméleti volt! Türelmes vagyok az értelmes emberekhez! Ha nem tetszik a kérdés és nem tudok rá válaszolni rendesen, kerek mondatokkal akkor kocc! Másik az kérdésemben nem szerepel az, hogy fiú vagy lány vagyok, vagy férfi és nő!
2014. ápr. 5. 16:30
 13/20 A kérdező kommentje:
tudtok*
2014. ápr. 5. 16:31
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Tudod, ha az ember kíváncsi valamire, akkor azt megkérdezi! Te annyit kérdeztél, hogy igaz-e a mondás. Mi válaszoltunk, a kérdésnek megfelelően, erre te ebbe belekötöttél. Nyelvtan óra öcsi!
2014. ápr. 5. 16:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Mondtam, hogy fiú! Kb. 16-21 éves, és úgy viselkedik, mint egy havibajos kiscsaj. Tegyük hozzá ez egyre viccesebb lesz!:D

Azért, mert nem válaszoltunk tíz mondattal, még nem vagyunk értelmisérültek! -_-"

2014. ápr. 5. 16:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Én, ha válaszolok valamire akkor rendesen teszem és nem egy szóba! Ti retardáltak vagyok és ezért nehéz ez nektek!
2014. ápr. 5. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Retardált vagy te! Az nem "szóba", hanem SZÓBAN!!!! Edit néni kinyírna, és az ő kezelése után aztán nem akarnál itt szegény honpolgárokat sértegetni, csak mert feszült vagy haver!
2014. ápr. 5. 16:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Anyád szeret? Most bele tudtál kötni egy "n" betűbe? Ügyes gyerek vagy! :DD
2014. ápr. 5. 16:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Hééé, az egy nagyon fontos "n" betű!
2014. ápr. 5. 16:47
 20/20 BlackSword ***** válasza:

Tudod nem kell mindent megindokolni... Egyébként pedig egy eldöntendő kérdést tettél fel, amire igennel én nemmel lehet válaszolni...

De csak a te kedvedért:

HATÁROZAT

Válasz: NEM

Indoklás: hát/mert/csak/azért (a megfelelő részt kérjük aláhúzni)

Droid Kérdező Kezelő Intézet

dátum, aláírás, pecsét

2014. ápr. 5. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!