Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én parázom túl, hogy erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én parázom túl, hogy erre mindig csak "Én is"-t mond a barátnőm?

Figyelt kérdés

Jövő héten lesz 2 hónapja,hogy együtt vagyok a barátnőmmel,aki ráadásul az osztálytársam.Suliban nem szoktunk együtt lenni,néha kihívom szünetben,beszélgetni,+ 1-2 csók,általában hétvégén találkozunk 1x 3-5 órára,meg suli után 2-3x 1 órára találkozunk.

Na de,mindig én szoktam neki,mondani,hogy szeretlek,általában csók után,erre mindig mondja,hogy "én is",próbáltam viccelődve elmondani,hogy te nem mondod sose,aztán volt ,hogy mondta 1-2x aznap..Meg próbálta arra fogni,hogy én előbb mondom.Meg ha mondom neki,hogy nagyon szerelmes vagyok belé,akkor mondja ő is,és van hogy átölel,ha állunk pl.

Első kapcsolatunk mindkettőnknek,lehet ez az oka ennek?

Nem szól semmit,amikor megfogom a fenekét,utoljára a mellét is megfogtam kicsit,először "véletlenül" ,mondtam,hogy bocsi,erre mondta,nem mondtam,hogy baj.

Aztán jól rámarkoltam :D

Suliban amúgy gyakran összenézünk osztályban,és mosolygunk.Ráadásul a szünetben kihívos dolgot,ő vetette fel.Jövő héten nem jön suliba keddtől,mert valami hülyeségekre megy délután a sulival,ezért arra kell készülnie,én kérdeztem,hogy nem akar-e találkozni velem pár percre suli után,először mondta,hogy nem tudja,de akkor beleegyezett.Majd este írtam,hogy nincs valami baj,hogy nehezen egyezett bele,erre mondta,hogy úgy gondolta,ha bele éli amgát abba,akkor nehéz ki és visszazökkenie,de most belegondolva,jót fog tenni neki egy kis nem arra készülődés.

16 évesek vagyunk.

2014. ápr. 5. 09:54
 1/6 A kérdező kommentje:

Meg ha mondom neki,hogy persze,és viccelődve,hogy nem érzem,akkor szokta néha mondani,mosolyogva,hogy a te bajod.

Meg gyakran oda búj hozzám,ha egy padon ülünk.

2014. ápr. 5. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem csak félénk és még új neki, de nincs semmi baj
2014. ápr. 5. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még éretlen és új neki a dolog,ezért nehezen kezeli ezt a kapcsolatosdit.Ha szeret és akarja,majd belejön,feloldódik.Csak adj neki időt.
2014. ápr. 5. 10:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Amúgy az lehet ok, hogy elvileg én nem nézek ki rosszul, és szerintem tudja, hogy sok lány megnez, ő meg önbizalom hiányos? Pedig nekem csak ő kell!! Nagyon szeretem :)
2014. ápr. 5. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:

akár az is lehet az oka

de mint te is mondtad, önbizalom hiányos és még új is neki

2014. ápr. 5. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Akár hogy nézzük, ti most tanuljátok a szerelmet, érthető, h bizonytalan. Nem akarja elrontani.

Szerintem vigyázz azzal, h sokat hajtogatod azt , h szeretlek, elcsépelté válik. Elmúlik a szó varázsa, uncsi lesz....A szerelmet sok féleképpen ki lehet fejezni, figyeld a barátnőd reakcióit, rá fogsz jönni, h szavak nélkül is megy a dolog. Egy nap egyszer mondjátok, az meg bőven elég nem?

Na jó, de ebben a korban ti ezer fokon égtek, kicsit bolondosan, De gyönyörű az ilyen szerelem...

2014. ápr. 20. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!