Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hihető, ha egy fiú azt állítja, hogy mesélt egy lányról a haverjainak és a nővérének?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztunk, de egy ideje tartjuk a kapcsolatot az interneten, ott is ismerkedtünk meg. Tervben van a találkozó, nagyon jól elvagyunk, és ő már azt szeretné, hogy a barátnője lennék, és hosszútávra tervez velem. Állítása szerint már beszélt rólam néhány barátjának, meg a nővérével jó a kapcsolata, így neki is mesélt rólam. Ezt mennyire lehet igaz? Egy fiú tényleg beszélne bárkinek is egy netes csajról? Tényleg elhihetem azt, hogy komolyan gondolja velem? Ha képet szeretne látni rólam, mindig csak az arcomról kér, mert elmondása szerint cuki vagyok és látni szeretné. A testemről sosem kért még, de már látott rólam egészalakosat. Mennyire hihető, hogy egy 22 éves srácot nem érdekli a szex, csak egy normális lányt szeretne? Én 18 vagyok.2014. ápr. 5. 00:19
1/1 anonim válasza:
teljesen hihető...miért ne mesélhetett volna a haverjainak rólad? Ezzel nincs semmi baj! Azzal már viszont igen, hogy még a megismerésed előtt a saját maga kiszínezett ábrándképeibe kapaszkodva már barátnőjének tart..hiszen még nem ismer téged....először ismerkedjetek..lássátok egymást több szituációba..legyetek minél többet együtt és majd akkor járjatok..akkor nincs csalódás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!